کد خبر: 4247054
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۷

گرامیداشت میلاد حضرت زینب(س) در استرالیا

ویژه‌برنامه گرامیداشت سالروز میلاد‌ حضرت زینب(س) امروز جمعه، ۱۸ آبان با حضور شیعیان، ایرانیان مقیم و دوستداران اهل بیت عترت و طهارت(ع) در سیدنی استرالیا برگزار شد.

به گزارش ایکنا از سیدنی، مصطفی اشرفی، رئیس مجمع قرآنى ثامن الائمه امام رضا(ع) در گفت‌وگو با ایکنا ضمن اعلام این خبر گفت: مراسم گرامیداشت سالروز میلاد‌ حضرت زینب(س) و روز پرستار با حضور علاقه‌مندان به خاندان عصمت و طهارت(ع) در سیدنی برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه مراسم مذکور با محفل قرآنی، سخنرانی و مولودی‌خوانی همراه بود تصریح کرد: شیعیان در سیدنی هر هفته با حضور در محافل دعا با ائمه عصمت(ع) تجدید میثاق می‌کنند.

براساس این گزارش، در مراسم امروز پس از قرائت دعای ندبه، مصطفی اشرفی آیاتی چند از کلام الله مجید را قرائت کرد. سپس مولودی‌خوانی با حضور مداحان اهل بیت(علیهم السلام)  سعید گلی و فرشاد اعلایی ادامه یافت.
رحیمی لطیفی نیز کارشناس سخنران حاضر در مراسم امروز بود. این برنامه با برگزاری مسابقه فرهنگی و اهدای جایزه سفر به مشهد مقدس به برندگان به پایان رسید.

 
انتهای پیام
captcha