کد خبر: 4249795
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱
در حمایت از اسرائیل انجام شد

تصویب قانونی برای تعطیلی مساجد در هلند

پارلمان هلند قانونی را به تصویب رسانده است که براساس آن می‌توان مساجدی را تعطیل کرد که در آنها برای نابودی رژیم صهیونیستی دعا می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از وبگاه ایلاف، درحالی که دادگاه بین‌المللی کیفری حکمی مبنی بر بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به عنوان «جنایتکار جنگی» صادر کرده است، مجلس نمایندگان هلند رأی به بستن مساجدی داده است که به ادعای آن در این مساجد نابودی یهودیان و رژیم صهیونیستی ترویج می‌شود. درحالی که این یک امر عادی در اکثر مساجد جهان است.

 مجلس نمایندگان هلند همچنین پیشنهاد ایجاد پیش‌نویس قانونی برای مجازات شدیدتر یهودی‌ستیزی را تصویب کرد و پیشنهاد جلوگیری از حضور باشگاه‌ها و تیم‌ ملی فوتبال رژیم صهیونیستی در رقابت‌های فوتبال اروپا رد شد.

به گزارش روزنامه هلندی «دی تلگراف»، مجلس نمایندگان هلند فاش کرد که به پیشنهادی مبنی بر بسته‌شدن مساجدی که خواستار نابودی اسرائیل هستند، رأی مثبت داده است.

جلسه پارلمان هلند در حالی برگزار شد که در پی حملات به اسرائیلی‌ها در آمستردام در اوایل ماه جاری، بحث‌های مهمی بین مقامات هلندی و قانونگذاران برگزار شد.

لایحه تعطیلی مساجد و مؤسساتی که برای نابودی رژیم صهیونیستی دعا می‌کنند، با 91 رأی موافق و 58 رأی مخالف تصویب شد.

گیرت ویلدرز، کارولین ون در پلاس و کلودیا ون زانتن پیش‌نویس این قطعنامه را ارائه کردند که در آن آمده است: با توجه به افزایش یهودی‌ستیزی و تحریک به یهودی‌ستیزی که منجر به آزار و اذیت یهودیان شده است، این قطعنامه از دولت می‌خواهد مساجد و مؤسسات سلفی که ایده نابودی یهودیان و اسرائیل را ترویج می‌کنند، تعطیل کند.

ون در پلاس در شبکه اجتماعی ایکس گفت: با این کار ما گامی قوی در مبارزه با یهودستیزی و حفاظت از جامعه یهودی برمی داریم.

گیرت ویلدرز رأی پارلمان علیه را یک رأی «تاریخی» توصیف کرد و ون زانتن، دیگر نماینده ارائه دهنده این طرح با ادعای ترویج خشونت و نفرت‌پراکنی در مساجد هلند گفت: بسیار خوشحال هستیم که پیشنهاد ما برای بستن مساجدی که نفرت را ترویج می‌کنند و به خشونت دامن می‌زنند، تصویب شد.

انتهای پیام
captcha