کد خبر: 4252163
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲

تداوم تلاش‌های دیپلماتیک لبنان برای جلوگیری از نقض آتش‌بس توسط اسرائیل

نخست‌وزیر دولت موقت لبنان گفت: تماس‌های دیپلماتیک فشرده‌ای برای جلوگیری از نقض آتش‌بس توسط اسرائیل و عقب‌نشینی این رژیم از شهرهای مرزی لبنان انجام شده است.

به گزارش ايكنا به نقل از النشره، در پی نقض مکرر توافق آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی طی روزهای گذشته که با پاسخ هشدار‌دهنده حزب الله در حمله موشکی به یک مرکز ارتش صهیونیستی در تپه‌های کفرشوبا همراه بود، نجیب میقاتی، نخست‌وزیر دولت موقت لبنان طی سخنانی اعلام کرد که تماس‌های دیپلماتیک فشرده‌ای برای جلوگیری از نقض آتش‌بس توسط اسرائیل و عقب‌نشینی این رژیم از شهرهای مرزی لبنان انجام شده است.

نجیب میقاتی تأکید کرد: تماس‌های دیپلماتیک همچنان ادامه دارد و طی روزهای گذشته تشدید شده تا از نقض آتش‌بس توسط اسرائیل جلوگیری شود و این رژیم از شهرهای مرزی لبنان عقب‌نشینی کند.

نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان اشاره کرد: در این تماس‌ها به اولویت‌داشتن ثبات اوضاع برای بازگشت آوارگان به شهرها و مناطقشان و گسترش حضور ارتش در جنوب لبنان تأکید کردیم.

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا شامگاه سه‌شنبه (ششم آذر) از دستیابی به توافق آتش‌بس میان حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی خبر داد.

آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین‌المللی، بامداد روز چهارشنبه، هفتم آذر اجرایی شد.

انتهای پیام
captcha