به گزارش ایکنا به نقل از خانه کتاب و ادبیات ایران؛««میان رحمت و عدالت: تعیین تعریف صلح در اسلام»، «قرآن از نیکی کردن به دشمنان میگوید»، «گونه دیگری از کوشندگی: جهاد به مثابه صلح ورزی»، «صلح در درون در برابر بودن در جامعه: دوراهههای تصوف» و … بخشی از سرفصلهای این کتاب است.
در معرفی کتاب آمده است: وقوع رویدادهایی چون ۱۱ سپتامبر، حملات ۲۰۱۵ در پاریس، پیدایش خردهدولت داعش در هلال خصیب، و ظهور طالبان و بوکوحرام، در رسانهها و حتی در ادبیات پژوهشی و دانشگاهی، به تاکیداتی چندباره بر تلاقی اسلام و خشونت انجامیده است. بدین سان، برخی ناظران خاستگاه این جنبشهای خشونتورز را جوهره اسلام دانسته، و این دین را سراسر با نقشی از افراطیگری و خشونتورزی به تصویر کشیدهاند.
در این میان، اگرچه برخی از پژوهشگران معاصر پیرامون موضوع «صلحپژوهی اسلامی» به نگارش پرداختهاند، حقیقت آن است که تاکنون در این زمینه کار چندانی انجام نشده است.
کتاب جنبشهای صلحورزی در اسلام، شامل 10 گفتار از نویسندگان صاحب نام در حوزه صلح پژوهی، میکوشد تا بخشی از نگرشها و جنبشهای صلحورزانه در اسلام، از دیرباز تا دوران معاصر، بپردازد. ویراستار کتاب و نویسنده مقدمه و یکی از گفتارهای آن هوان کل، استاد تاریخ میشیگان، هدف از نگار آن را «واکاوی بُعد صلحجویانهتر تاریخ مایهور اسلام، دین یک پنجم بشریت» دانسته است.
کتاب «جنبشهای صلحورزی در اسلام؛ تاریخ، دین و سیاست»، تالیف «کُل هُوان»، ترجمه صالح طباطبایی به همت دانشگاه مفید چاپ و وارد بازار نشر شده است.
این کتاب در ۳۱۰ صفحه با شمارگان ۳۰۰ جلد با قیمت ۲۹۰ هزار تومان در اختیار علاقمندان قرار گرفته است.
انتهای پیام