کد خبر: 4252965
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴

نشست «دستیابی به عمق هوش مصنوعی» برگزار می‌شود

نشست علمی تخصصی لایه داده از سلسله نشست‌های «دستیابی به عمق هوش مصنوعی» به همت مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی برگزار می‌شود.

نشست «دستیابی به عمق هوش مصنوعی» برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا؛ نشست علمی تخصصی لایه داده از سلسله نشست‌های «دستیابی به عمق هوش مصنوعی» به همت مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی با محوریت «اهمیت داده و چالش‌های دسترسی به داده در ایران»، «داده‌های باز: اهمیت، چالش‌ها، راهکارها، وضعیت فعلی و چشم‌انداز»، «حکمرانی داده و اهمیت آن در صنایع» و «حکمرانی داده در ایران: وضعیت فعلی و چشم‌انداز» برگزار می‌شود.

این نشست دوشنبه ۱۹ آذرماه از ساعت ۸ تا ۱۲ در سالن شهید اتابکی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان برای حضور در این نشست می‌توانند از پیوند https://ai-center.ir/ai-data-meeting ثبت‌نام رایگان انجام دهند.

در این نشست تخصصی محمدهادی بکایی، رئیس مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ محمد جاویدنیا، کارشناس هوش مصنوعی مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی؛ مسعود مظلوم، محقق هوش مصنوعی؛ محمدرضا رسولی، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت؛ مهدی مظفری، مدیرکل تسهیلگری و حمایت از کسب و کار‌ها و سیدمحمد محمدزاده، دبیر کمیسیون هوش مصنوعی و علم داده حضور می‌یابند.

انتهای پیام
captcha