کد خبر: 4254103
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
وادی‌پور بیان کرد:

توجه به هوش مصنوعی در جشنواره قرآنی وزارت بهداشت

رئیس اداره تبلیغ و ترویج مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت ضمن تشریح جزئیات بیست و نهمین دوره جشنواره قرآن و عترت اساتید، کارکنان و دانشجویان وزارت بهداشت، از توجه ویژه به هوش مصنوعی در دو بخش از بخش‌های ۹‌گانه این رویداد خبر داد.

توجه ویژه جشنواره قرآنی وزارت بهداشت به هوش مصنوعی

ثبت‌نام برای حضور در بیست‌ونهمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی و مراکز و سازمان‌های وابسته وزارت بهداشت از اوایل آبان‌ماه آغاز شده است.

این دوره از جشنواره در ۹ بخش و ۶۳ رشته برنامه‌ریزی شده است، از جمله بخش‌های این دوره می‌توان به بخش آوایی در ۲۱ رشته، بخش ادبی در پنج رشته، بخش ایده‌پردازی در دو رشته، بخش پژوهشی در سه رشته، بخش فناوری و تولیدات رسانه‌ای در شش رشته، بخش معارفی در هشت رشته، بخش هنری در شش رشته، بخش بین‌الملل در شش رشته و بخش ویژه نیز در شش رشته اشاره کرد.

مسعود وادی‌پور، رئیس اداره تبلیغ و ترویج مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا در مورد جزئیات این دوره از جشنواره و تغییرات احتمالی آن نسبت به ادوار گذشته گفت: آیین‌نامه بیست و نهمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت هفتم آبان‌ماه به دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز تابعه وزارت بهداشت ابلاغ و در ادامه برنامه‌های تبلیغی و اطلاع‌رسانی نیز در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه یک روند سه‌ماهه برای ثبت‌نام شرکت‌کنندگان در نظر گرفته شده است، بیان کرد: پیش‌بینی شده است ثبت‌نام مخاطبان در تمامی گروه‌ها تا پایان دی‌ماه ادامه داشته باشد.

وادی‌پور تصریح کرد: علاوه بر دانشجویان، اساتید و کارکنان نیز در این جشنواره حضور دارند. مجموع بخش‌های جشنواره در دوره بیست و نهم به ۹ بخش رسیده است که هفت بخش از این بخش‌ها مصوب مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها بوده و شامل بخش‌های آوایی، معارفی، هنری، ادبی، فناوری و تولیدات و رسانه‌ای، پژوهشی و ایده‌پردازی است.

رئیس اداره تبلیغ و ترویج مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت اظهار کرد: فارغ از هفت بخش مصوب مجمع مشورتی، دو بخش بین‌الملل و بخش ویژه نیز در نظر گرفته شده است. بخش بین‌الملل ویژه دانشجویان خارجی دانشگاه‌های علوم پزشکی است و بخش ویژه نیز یک رویداد هفتگی به صورت برگزاری آزمون است. آزمون همزمان با آغاز تا پایان فرایند ثبت‌نام به صورت هفتگی ادامه دارد.

وی افزود: مجموع رشته‌های بیست و نهمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت به ۶۳ رشته رسیده است. بیشترین رشته مربوط به بخش آوایی با ۲۱ رشته و کمترین رشته هم بخش ایده‌پردازی با دو رشته است.

وادی‌پور به تغییرات جشنواره بیست و نهم نسبت به ادوار گذشته اشاره و اظهار کرد: بعد از تحلیل بر روی رشته‌های مسابقات، تصمیم به تغییراتی در آنها گرفته شد، به عنوان مثال در بخش بین‌الملل سال گذشته ۱۴ رشته تعریف شده بود، اما بعد از دریافت بازخورد از شرکت‌کنندگان تعدادی از رشته‌ها حذف شد و این بخش تنها در برخی رشته‌های مربوط به بخش آوایی و معارفی برگزار می‌شود.

رئیس اداره تبلیغ و ترویج مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در مورد سایر تغییرات این دوره اظهار کرد: در بخش آوایی دو رشته پرده‌خوانی و تعزیه‌خوانی برای اولین بار به مسابقات اضافه شده است. در بخش فناوری و تولیدات رسانه‌ای رشته محصولات فناورانه مبتنی بر هوش مصنوعی در حوزه قرآن و عترت نیز اضافه شده است. در بخش ایده‌پردازی نیز رشته ایده‌های بهره‌مندی از هوش مصنوعی در حوزه قرآن و عترت اضافه شده است.

وی در مورد زمان‌بندی جشنواره بیان کرد: مرحله دانشگاهی در بهمن ماه و با تأکید بر دهه فجر برنامه‌ریزی شده است. فرایند بخش‌های غیر حضوری و ارسال اثر نیز از اواخر سال آغاز و در فروردین‌ماه داوری این آثار انجام می‌شود. در نهایت نیز اختتامیه این دوره طی خردادماه 1404 برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha