کد خبر: 4254473
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
امام جمعه بروجرد:

مادران و همسران شهدا درس ایثار و مقاومت را به جامعه دادند

حجت‌الاسلام سید علی حسینی با بیان اینکه حضرت ام‌البنین(س) به‌عنوان الگویی برای مادران و همسران شهداست، گفت: مادران و همسران شهدا با صبر و فداکاری بی‌نظیر خود، بزرگ‌ترین درس ایثار و مقاومت را به جامعه دادند.

دیدار امام جمعه و فرماندار بروجرد با مادران و همسران شهدابه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه بروجرد، حجت‌الاسلام سید علی حسینی، امام‌ جمعه بروجرد، 25 آذر ماه، در دیدار با خانواده‌های شهدا که با هدف تجلیل از مقام والای مادران و همسران شهدا در سالروز وفات حضرت ام‌البنین (س) انجام شد، ضمن تأکید بر مقام شامخ حضرت ام‌البنین(س) به‌عنوان الگویی برای مادران و همسران شهدا، گفت: مادران و همسران شهدا با صبر و فداکاری بی‌نظیر خود، بزرگ‌ترین درس ایثار و مقاومت را به جامعه داده‌اند.

وی ادامه داد: حضرت ام‌البنین(س) با وجودی که چهار فرزندش در دشت کربلا حضور داشتند اما آنها را فدایی امام حسین(ع) و راه اسلام دانسته و در بازگشت کاروان کربلا تنها سؤال از حسین(ع) و آنچه بر سرش آمده می‌پرسد که نشان دهنده آزاده بودن این بانوی بزرگ اسلام است.

حسینی افزود: این بانوی بزرگ می‌تواند نه‌ تنها برای تمام زنان و مادران جامعه ما بلکه کل دنیا الگویی کامل و جامع باشد.

در ادامه نیز مسلم مرادی، فرماندار ویژه بروجرد، اظهار کرد: خانواده‌های شهدا مایه عزت و افتخار کشور هستند و ما قدردان زحمات و فداکاری‌های بی‌نظیر آنان هستیم.

وی افزود: یک نقش مهم و برجسته بانوان الهی از صدیقه طاهره(س) تا حضرت ام‌البنین(س) تشکیل و تحکیم خانواده و فرزندآوری و تربیت اولاد به‌عنوان معیارهای اصلی زندگی انسان‌های مؤمن بود که آیات قرآن کریم و فرمایشات معصومین پشتوانه این اصل است.

مرادی با اشاره به اینکه تربیت فرزندان تاریخ‌سازی که در حادثه کربلا کنار سیدالشهداء(ع) بودند یکی از مواردی بوده که حضرت ام‌البنین(س) را به بانویی برجسته تبدیل کرده است، بیان کرد: امروز انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا بر قله سربلندی ایستاده و چشم آزادگان و مستضعفین جهان به ایران اسلامی دوخته است.

یادآور می‌شود، در این دیدار که با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام و ارج نهادن به ایثار مادران و همسران آنان برگزار شد، از همسر شهید عبدالمحمد گودرزی و همچنین مادر شهیدان والامقام محمود و مسعود گودرزی و همسر شهید احمد گودرزی تقدیر شد.

انتهای پیام
captcha