به گزارش ایکنا به نقل از المصری الیوم، این تلاوت که پیش از درگذشت استاد عبدالباسط در مراکش ضبط شده بود، در دیدار طارق عبدالباسط عبدالصمد با احمد المسلمانی، رئیس سازمان ملی رسانه در مصر به وی اهدا شد.
قرآن مرتل عبدالباسط به روایت ورش، دومین تلاوت مرتل قرآن به این روایت پس از تلاوت شیخ محمود خلیل الحصری است.
ورش از نافع یکی از روایات متواتر برای تلاوت قرآن است که در شمال و غرب آفریقا و برخی مناطق آسیا رواج دارد. روایت حفص از عاصم دیگر روایت متواتر برای تلاوت نیز در مصر و مشرق عربی رایج است.
همچنین از ژانویه ۲۰۲۵ میلادی به مناسبت نود و هشتمین زادروز عبدالباسط برای نخستینبار ترتیل قرآن کریم به روایت ورش از نافع با صدای این قاری مصری از رادیو قرآن مصر پخش میشود.
پخش ترتیل قرآن با صدای عبدالباسط پس از تعیین «اسماعیل دویدار» به عنوان رئیس جدید رادیو قرآن مصر صورت میگیرد.
شیخ عبدالباسط محمد عبدالصمد (زاده ۱۹۲۷ ـ درگذشته ۱۹۸۸) از قاریان بزرگ قرآن در مصر است كه توانایی خاص در قرائت قرآن با صوت خوش داشت و ملقب به «صوت مکه» بود.
عبدالباسط در سال ۱۹۸۴ میلادی به عنوان نخستین رئیس اتحادیه قاریان مصر انتخاب شد و در ماه رمضان یا غیر رمضان به كشورهای خارجی برای برگزاری محافل قرآنی یا دعوتهایی كه از او میشد، مسافرت میكرد.
انتهای پیام