کد خبر: 4256908
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶

برگزاری کنفرانسی با موضوع نهج‌البلاغه در بغداد

مرکز گفت‌وگو و اصلاح الفکر هشتمین کنفرانس علمی خود درباره نهج‌البلاغه را برگزار می‌کند.

به گزارش ایکنا، هشتمین کنفرانس علمی مرکز گفت‌وگو و اصلاح الفکر تحت شعار «جوانان و آینده‌سازی در پرتو نهج‌البلاغه» (الشباب وبناء المستقبل في ضوء نهج‌البلاغة) هشتمین کنفرانس علمی خود را برگزار می‌کند. 

این کنفرانس در محورهای زیر برگزار خواهد شد: نقش جوانان در سازندگی ملت، مسئولیت پذیری جوانان در قبال جامعه، بهره‌مندی از انرژی جوانان در اصلاح و توسعه، پرورش ارزش‌های اخلاقی در بین جوانان، رسیدگی به انحرافات رفتاری، ساختن شخصیتی متعادل بر اساس ارزش‌ها، اهمیت علم و تفکر در شکل‌گیری شخصیت جوانان، ترویج عشق به دانش و پژوهش علمی، نقش تأمل و سخت کوشی در دستیابی به اهداف، جوانان و مواجهه با چالش‌های مدرن، تهاجم فرهنگی و بحران‌های فکری، راهکارهای کاربردی از نهج البلاغه، رهبری جوان در پرتو نهج البلاغه، تشویق رهبری آگاهانه و خردمندانه، الگوهای رهبری با الهام از امام علی.

شرایط ارائه مطالب برای شرکت در این کنفرانس علمی به شرح زیر اعلام شده است: تحقیق باید جدید باشد و قبلا منتشر نشده باشد، تعهد به روش علمی از نظر ارائه و تحلیل، تحقیق باید در یکی از محورهای ذکر شده در بالا باشد، تحقیق با فونت عربی ساده شده با سایز 14 برای بدنه و 12 برای پی‌نوشت نوشته شده است، تحقیق با فرمت‌های Word و  PDF ارسال شود، تحقیق نباید کمتر از 15 صفحه و بیش از 30 صفحه باشد، رزومه خود را همراه با تحقیق ارسال کنید.

آخرین مهلت دریافت مطالب 10 آوریل 2025 خواهد بود. تحقیقات به صورت علمی ارزیابی می‌شود و نتایج نهایی ۱۰ روز پس از پایان دریافت پژوهش اعلام می‌شود.

برگزاری همایش ۱۰ روز پس از پایان مهلت دریافت و ارزیابی پژوهش بوده و کنفرانس به صورت حضوری در بغداد برگزار می‌شود و متعاقباً به اطلاع شرکت‌کنندگان می‌رسد.

تلفن تماس: 07727696777/ 07901293794 و 07809876132 (واتس اپ موجود است)

ایمیل جهت دریافت پژوهش:  step_iraq@yahoo.com

آدرس وبسایت:  https://www.m-alfikr.org

انتهای پیام
captcha