کد خبر: 4258125
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱

تأکید شیخ الازهر بر لزوم پایان دادن به مصائب غزه در سال نو

شیخ الازهر در دیدار با اسقف کلیسای قبطیان این کشور بر ضرورت استفاده از مناسبت سال نو برای پایان دادن به مصائب مردم غزه تأکید کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از تلگراف مصر، احمد الطیب شیخ الازهر در دیدار با پاپ تواضروس دوم، اسقف کلیسای مصر به مناسبت سال نوی میلادی با تبریک این عید گفت: امیدوارم خداوند به مسلمانان و مسيحيان امنيت و صلح عطا و همه امكانات پيشرفت و سعادت را برای آنان فراهم كند. 

 
شیخ الازهر ادامه داد: ما به اینجا آمدیم تا پیوند محبت، دوستی و همزیستی را تجدید و محبت و برادری را نسبت به برادران خود ابراز کنیم.
 
وی افزود: قرآن کریم و سنت پیامبر ما به احترام تورات، انجیل و عیسی مسیح امر فرموده است. آنچه در الازهر آموختیم، ستایش قرآن کریم و رسول انسانیت و صلح از برادران مسیحی‌مان است. رسول خدا فرمود «من در دنیا و آخرت به حضرت عیسی بن مریم نزدیک‌ترین فرد هستم.» گفتند: «ای رسول خدا چگونه؟» فرمود انبیا برادرانی هستند که مادرانشان متفاوت اما دینشان یکی است.
 
شیخ الازهر همچنین بر ضرورت استفاده از این مناسبت‌ها برای پایان دادن به جنایاتی که مردم فلسطین در غزه بیش از 15 ماه در معرض آن بوده‌اند تأکید کرد.
 
وی گفت: وقتی برادرانمان از غذا و آب محرومند و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند، تلخی از دست دادن عزیزان را می‌چشند و در سایه سکوت شرم‌آور بی‌سابقه جهانی، هدف نسل‌کشی و پاک‌سازی قومی قرار می‌گیرند، نمی‌توانیم خوشحال باشیم.
 
الطیب با بیان اینکه ممانعت از رسیدن کمک‌های بشردوستانه در کنار باران شدید و شرایط سخت اقلیمی رفتاری ضد بشری است، اظهار کرد: چرا این ظلم توسط مجامع بین‌المللی حمایت می‌شود که خود را حافظ صلح معرفی می‌کنند. 
 
تواضروس به نوبه خود ضمن خوشامدگویی به شیخ الازهر و هیئت همراه وی تأکید کرد که این دیدار نشان‌دهنده روحیه برادرانه‌ای است که مسلمانان و مسیحیان مصر را گرد هم می‌آورد و آرزو کرد که سال آینده خیر، صلح و ثبات را برای کل جهان به ارمغان آورد. 
انتهای پیام
captcha