کد خبر: 4258544
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۰

برگزاری ششمین دوره مسابقات «قرائت و تواشیح برای صلح» در جنوب تایلند

مراسم افتتاحیه ششمین دوره مسابقات «قرائت و تواشیح برای صلح در جنوب» با حضور مقامات کشوری و رهبران مذهبی به همت استانداری سونگلا در دانشگاه هات یای تایلند برگزار شد.

برگزاری ششمین دوره مسابقات «قرائت و تواشیح برای صلح» در جنوب تایلند
به گزارش ایکنا از تایلند، چوتینارین کرتسوم، استاندار استان سونگخلا در مراسم افتتاحیه این مسابقات که روز گذشته، ۱۷ دی برگزار شد گفت: جامعه تایلند یک جامعه چندفرهنگی است که به تفاوت‌ها و تنوع در دین و فرهنگ احترام می‌گذارد. به‌ویژه فرهنگ اسلامی که قرائت قرآن به صورت ترتیل و اجرای تواشیح در آن جایگاه ویژه‌ای دارد. با این حال تغییرات در جامعه و محیط باعث شده که برخی از سنت‌ها و فرهنگ‌ها از ذهن جوانان محو شود. از این رو، حفظ و تشویق نسل جوان به درک و افتخار به فرهنگ خود ضروری است.
 
برگزاری  ششمین دوره مسابقات
 
نیوات ساوازدیکاو، معاون دانشگاه هات یای در امور توسعه دانشجویی و روابط عمومی در همین راستا افزود: هدف این رویداد تشویق جوانان مسلمان در جنوب به مشارکت در حفظ تاریخ خود و استقرار صلح در استان‌های مرزی جنوبی، همچنین تقویت درک و روابط خوب بین گروه‌های مختلف قومی در تایلند است. در این رویداد، بیش از 1000 نفر در بخش‌های مختلف مانند مسابقات قرائت، ترتیل، حفظ و تواشیح(گروه‌های بانوان و آقایان)، مسابقه سخنرانی با موضوع «قدرت نرم» شرکت خواهند کرد.
برگزاری  ششمین دوره مسابقات
 
این فعالیت‌ها نه تنها برای ترویج هنر و فرهنگ، بلکه برای تشویق جوانان به درک افتخار به فرهنگ خود و مشارکت در توسعه اجتماعی نیز مناسب و ضروری است.علاوه بر این، این رویداد یک هم‌افزایی از همکاری بین دانشگاه هات یای و نهادهای مختلف، از جمله دولت، بخش خصوصی و سازمان‌های اجتماعی است تا همکاری در حفظ ویژگی‌های اسلامی در منطقه جنوب ، ترویج صلح‌  در استان‌های مرزی جنوبی و همچنین ترویج همزیستی مسالمت‌آمیز در یک جامعه چندفرهنگی متنوع را ایجاد نیز قلمداد می‌شود.
 
خبرنگار: علی قلعه‌بان
 
انتهای پیام
captcha