به گزارش ایکنا به نقل از عربی 21، مفتی عمان درباره آتشسوزیهای لسآنجلس اظهار نظر کرد.
احمد بن حمد الخلیلی، مفتی عمان روز سه شنبه در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دونالد ترامپ، رئیسجمهور منتخب آمریکا تهدید کرد که خاورمیانه را به جهنم تبدیل میکند، تازه تهدیدش تمام شده بود که در بسیاری از نقاط سرزمینش آتش به پا شد.
وی افزود: این آتشسوزی در زمستان و در شرایط سردی هوا رخ داد و تنها محدود به جنگلها نشد بلکه شهرهای مهم این کشور را نیز فراگرفت، جایی که وسایل و امکانات پیشرفته برای پیشگیری از حوادث فراهم است.
الخلیلی تأکید کرد: این است کار خداوند متعال با هرکسی که با زور و ظلم نسبت به بندگانش مغرور و متکبر و ستمگر باشد! آیا من پیام را منتقل کردم؟ خدایا شاهد باش.
الخلیلی به نامه حضرت علی به مالک اشتر اشاره کرد که در بخشی از آن آمده است: إِيَّاکَ وَ مُسَامَاةَ اللهِ فِي عَظَمَتِهِ، وَالتَّشَبُّهَ بِهِ فِي جَبَرُوتِهِ، فَإِنَّ اللهَ يُذِلُّ کُلَّ جَبَّار وَ يُهِينُ کُلَّ مُخْتَال. (بپرهيز از اين كه خود را در عظمت با خدا برابر دارى يا در كبريا و جبروت، خود را به او همانند سازى كه خدا هر جبارى را خوار كند و هر خودكامهاى را پست و بى مقدار سازد).
«دونالد ترامپ»، رئیسجمهور منتخب ایالات متحده پیشتر از طرفین اسرائیل و حماس خواست تا قبل از آغاز دوره ریاستجمهوری وی به توافق آتشبس دست یابند. وی گفته بود که اگر اسرای صهیونیست تا آن زمان آزاد نشوند، در خاورمیانه جهنم به پا خواهد شد.
آتشسوزی در لس آنجلس، به سرعت در مناطق وسیعی از شهر و مناطق اطراف گسترش یافت و به دلیل آب و هوای خشک و بادهای شدید که سرعت آن از 150 کیلومتر در ساعت فراتر رفت، این آتشسوزیها هزاران هکتار از مناطق شهری را در عرض چند روز نابود کرد.