به گزارش ایکنا به نقل از مرکز بینالمللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این جلسه رئیس مرکز با اشاره به اهتمام سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نسبت به توسعه و تقویت دیپلماسی قرآنی جمهوری اسلامی ایران و تلاش متمرکز مرکز بینالمللی قرآن و تبلیغ برای تحقق این امر، نقش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به عنوان یکی از ظرفیتهای مؤثر در این زمینه را بسیار مهم و کلیدی توصیف کرد.
وی تأکید کرد: قرارگاه دیپلماسی قرآنی با وقوف به وظایف و مسئولیتهای خود در این زمینه از هیچ کوششی برای مساعدت به فعالان قرآنی در عرصههای بینالمللی فروگذار نخواهد کرد.
حجتالاسلام والمسلمین حسینی نیشابوری با قدردانی از تلاشهای اعضای قرارگاه دیپلماسی قرآنی در پیشبرد اهداف و برنامههای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در حوزه روابط قرآنی، برنامههای مرکز بینالمللی قرآن و تبلیغ برای حفظ و تقویت ظرفیتهای قرآنی کشور جهت افزایش کمی و کیفی تبادلات قرآنی با کشورهای هدف از جمله هند را تشریح و بر ضرورت افزایش بیش از پیش هماهنگیها جهت حصول به اهداف پیشبینی شده تأکید کرد.
در اين ديدار مولانا قاری واصف به نمايندگی از مديران مؤسسات قرآنی هند، ضمن تقدير از مركز بينالمللی قرآن و تبليغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به جهت حسن ميزبانی از هیئت مدیران قرآنی هند، از سفر به جمهوری اسلامی ايران و ديدار با مسئولان بلندپایه فرهنگی و قرآنی ايران ابراز خرسندی کرد.
وی با تأكيد بر محوريت قرآن در انسجام و اتحاد امت اسلامی، شيعه و اهل سنت را دو بازوی مقوم امت واحده اسلامی خواند و بر تلاش دو كشور در استفاده از ظرفیتهای قرآنی برای پيوند بيشتر ميان دو ملت و كشور تأكيد کرد.
هیئت بلندپایه قرآنی هند به مدت یک هفته در ایران حضور خواهند داشت و بهطور مستقیم با ظرفیتهای قرآنی کشور در حوزههای آموزشی، پژوهشی، تبلیغ و ترویج قرآنی بهویژه شهرهای مقدس قم و مشهد آشنا خواهند شد.
انتهای پیام