به گزارش ایکنا به نقل از اسکای نیوز، دولت عربستان سعودی اجازه داد که احمد الشرع معروف به ابومحمد جولانی، رئیس حکومت انتقالی سوریه که برای رایزنی با مقامات عربستان راهی این کشور شده است، ضمن حضور در مسجد الحرام و انجام زیارت عمره، وارد خانه خدا (کعبه) شود.
ابو محمد الجولانی، رئیس دولت انتقالی سوریه که خود را رئیسجمهور موقت این کشور معرفی کرده است، در اولین سفر رسمی خارجی خود وارد ریاض، پایتخت عربستان سعودی شد.
این سفر در شرایطی صورت میگیرد که گروههای مسلح تحت فرمان او با حمایت کشورهایی مانند ترکیه، قطر و آمریکا، کنترل بخشهایی از سوریه، از جمله دمشق را در دست دارند.
الجولانی پیش از این در مصاحبهای با یک شبکه تلویزیونی ترکیهای اعلام کرده بود که نخستین سفر خارجی خود را به عربستان یا ترکیه انجام خواهد داد، اما زمان دقیق آن را مشخص نکرده بود. سفر او به عربستان یک هفته پس از سفر فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان به دمشق صورت گرفته است. سفر بن فرحان به دمشق، اولین سفر یک مقام بلندپایه عربستانی به سوریه پس از به قدرت رسیدن بشار اسد، رئیسجمهور پیشین این کشور بود.
انتهای پیام