کد خبر: 4267590
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳

حضور شیخ زکزاکی در بیروت برای شرکت در مراسم تشییع شهدای مقاومت

رهبر شیعیان نیجریه برای مشارکت در مراسم تشییع باشکوه پیکر شهید سید حسن نصرالله وارد بیروت شد.

به گزارش ایکنا به نقل از المنار، شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر شیعیان نیجریه ساعتی قبل وارد فرودگاه بین‌المللی بیروت شد.

قرار است شیخ زکزاکی نیز در کنار دیگر شخصیت‌ها و چهره‌های برجسته در مراسم تشییع باشکوه سید مقاومت شهید سیدحسن نصرالله و شهید هاشم صفی‌الدین شرکت کند.

کمیته برگزارکننده مراسم تشییع دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان اعلام کرده است: آزادگان حرکت خود را از سراسر جهان به بیروت آغاز کرده‌اند و تعداد شرکت‌کنندگان به‌گونه‌ای است که خیابان‌ها گنجایش شرکت‌کنندگان را در یک روز نخواهند داشت. منابع عراقی خبر داده بودند که با نزدیک‌شدن مراسم تشییع سید حسن نصرالله ظرفیت‌ پروازها از بغداد به بیروت تکمیل شده و شرکت‌های هواپیمایی در حال افزایش پروازها هستند.

پیکر شهیدان سید حسن نصرالله، دبیر کل سابق حزب الله لبنان و سید هاشم صفی‌الدین، معاون وی قرار است ۲۳ فوریه ۲۰۲۵ میلادی (فردا یکشنبه، پنجم اسفند ۱۴۰۳) در جنوب لبنان تشییع شود.

انتهای پیام
captcha