کد خبر: 4269301
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۵

هشدار ولید جنبلاط درباره برنامه رژیم صهیونیستی برای تجزیه سوریه

هشدار ولید جنبلاط درباره برنامه رژیم صهیونیستی برای تجزیه سوریه رهبر دروزی‌های لبنان در سخنانی تصریح کرد که اسرائیل می‌خواهد از طوایف و پیروان مذاهب برای تجزیه منطقه بهره‌برداری کند.

به گزارش ایکنا به نقل از العالم، رهبر دروزی‌های لبنان تأکید کرد که رژیم اسرائیل قصد دارد از طوایف و مذاهب به نفع خود استفاده کند و منطقه را تجزیه کند.

ولید جنبلاط، رهبر دروزی‌های لبنان و رئیس سابق حزب سوسیالیست ترقی‌خواه، در سخنانی هشدار داد که رژیم صهیونیستی با سوءاستفاده از طوایف و مذاهب، در پی اجرای طرح‌های تجزیه‌طلبانه خود در منطقه است.

وی با اشاره به تاریخ مبارزات استقلال‌طلبانه در سوریه اظهار داشت: کسانی که سوریه را در زمان سلطان الاطرش متحد کردند به اظهارات نتانیاهو توجه نخواهند کرد.

جنبلاط همچنین از تصمیم خود برای سفر مجدد به دمشق خبر داد و گفت: من دوباره به دمشق سفر خواهم کرد تا به همه بگویم دمشق پایتخت سوریه است و برای ملاقات با الشرع وقت ملاقات خواستم.

در سال 1925، سلطان الاطرش رهبری انقلابی را بر عهده داشت که سراسر سوریه را درنوردید و مردم این کشور را علیه استعمار و طرح‌های تجزیه‌طلبانه متحد کرد. این مبارزات تا سال 1946 و خروج کامل استعمارگران از سوریه ادامه یافت.

انتهای پیام
captcha