کد خبر: 4270185
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۵

بازداشت امام جماعت مسجد اوتارپرادش هند

امام جماعت مسجدی در ایالت اوتارپرادش هند به دلیل استفاده از بلندگو در مسجد بازداشت شد.

به گزارش ایکنا به نقل از صوت باکستان، پلیس هند پرونده‌ای را علیه امام جماعت مسجدی در ایالت اوتارپرادش، که تحت حاکمیت حزب بهاراتیا جاناتا است،  به اتهام استفاده از بلندگو در یک مسجد بدون اجازه در هنگام نماز عصر تشکیل داده است.

مقامات محلی ادعا کردند که صدای بلند بلندگو با امتحاناتی که در نزدیکی این مسجد برگزار می‌شده است تداخل داشته و باعث مزاحمت ساکنان اطراف، از جمله کسانی که مشکلات سلامتی دارند، شده است.

در یک برخورد مشابه، سه نفر دیگر نیز به دلیل نصب بدون مجوز بلندگو در اماکن مذهبی، به عنوان بخشی از تلاش‌های فزاینده برای اجرای قوانین به اصطلاح آلودگی صوتی، محکوم شدند.

پیش از این، دادگاه‌ها، از جمله دادگاه عالی الله آباد و بمبئی، حکم داده بودند که استفاده از بلندگو برای اعمال مذهبی ضروری نیست و می‌توان برای جلوگیری از برهم خوردن نظم عمومی از به کارگیری آن جلوگیری کرد.

چنین مسائل به ظاهر جزئی اغلب در هند، به ویژه در ایالت‌های تحت سلطه  حزب بهاراتیا جاناتا، وسیلهای برای سرکوب و آزار مسلمانان به شمار می‌آید.

این حوادث بیانگر چالش‌هایی است که پیش روی آزادی مذهبی و اقلیت‌ها در این ایالتها وجود دارد.

انتهای پیام
captcha