کد خبر: 4270390
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۷

دیدار رمضانی کارگزاران نظام با رهبر معظم انقلاب امروز برگزار می‌شود

سران قوا و جمعی از کارگزاران نظام، امروز، ۱۸ اسفندماه با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.

دیدار رمضانی کارگزاران نظام با رهبر انقلاب

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، سران قوا و جمعی از کارگزاران نظام، امروز، شنبه ۱۸ اسفندماه  با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.

این دیدار طبق روال سال‌های گذشته با حضور مسئولان و کارگزاران ارشد لشکری و کشوری در دستگاه‌های مختلف، مسئولان سابق و فعالان اجتماعی و فرهنگی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود و پیش از بیانات رهبر معظم انقلاب، رئیس‌جمهور سخنانی ایراد نموده و در پایان دیدار نیز نماز مغرب و عشاء به امامت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اقامه خواهد شد.

دیدار رمضانی مسئولان، از مهمترین دیدارهای سالیانه رهبر معظم انقلاب است که به صورت معمول در این بیانات، مسائل مهم، سیاست‌های کلی و نقشه راه نظام جمهوری اسلامی ترسیم و تبیین می‌شود.

انتهای پیام
captcha