کد خبر: 4270445
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۸

ضیافت افطار در سالگرد تأسیس مسجد جامع الازهر + عکس

ضیافت افطار دیروز جمعه، 17 اسفند به مناسبت هزار و هشتاد و پنجمین سالگرد تأسیس مسجد جامع الازهر در این مسجد برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از الاهرام، مراسم ویژه بزرگداشت هزار و هشتاد و پنجمین سالگرد اقامه نخستین نماز در مسجد جامع الازهر در هفتمین روز ماه رمضان سال 361 هجری برابر با 21 ژوئن 972 میلادی دیروز جمعه، 17 اسفند، در این مسجد برگزار شد.

این مراسم با نظارت احمد الطیب؛ شیخ الازهر و با حضور اشرف صبحی؛ وزیر جوانان و ورزش مصر، ابراهیم صابر؛ استاندار قاهره و گروهی از علمای الازهر، مسئولان و دانشجویان الازهر برگزار شد.

گرامیداشت سالگرد تأسیس مسجد جامع الازهر با مجموعه برنامه‌ها و فعالیت‌های متنوعی همراه بود و این برنامه پس از اقامه نماز جمعه آغاز شد.

برنامه‌های این گرامیداشت شامل معرفی تاریخچه مسجد الازهر، هیئت‌های علمی و آموزشی این مسجد، شیوخ و علمای الازهر و همراهی مسجد جامع الازهر با مسائل و رویدادهای گذشته و معاصر امت اسلام بود.

همچنین در این مراسم علما و مسئولان الازهر سخنرانی کردند و فیلمی مستند از تاریخچه مسجد جامع الازهر به نمایش درآمد.

پاپان‌بخش این برنامه نیز ضیافت افطار گروهی روزه‌داران بود که با حضور گسترده شهروندان مصری، علما، مسئولان و دانشجویان الازهر برگزار شد.

انتهای پیام
captcha