کد خبر: 4271204
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳

سازمان ملل کمک به مسلمانان روهینگیا در اندونزی را از سر گرفت

آژانس مهاجرت سازمان ملل متحد کمک به مسلمانان آواره روهینگیا در اندونزی را شروع کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از رویترز، رئیس نمایندگی سازمان ملل در جاکارتا گزارش داد: آژانس مهاجرت سازمان ملل متحد کمک‌های بشردوستانه به آوارگان روهینگیا در اندونزی را بازگردانده است.

این خبر در واکنش به گزارش هفته گذشته منتشر شده که نشان می‌داد سازمان ملل به دلیل کمبود بودجه مجبور شده کمک به مسلمانان روهینگیایی در کشورهای منطقه را کاهش دهد.

در همین حال رئیس مأموریت سازمان بین‌المللی مهاجرت در اندونزی، بازگرداندن خدمات به پناهگاه‌های روهینگیا در شهر پکانبارو در جزیره غربی سوماترا را تأیید کرد. سازمان ملل می‌گوید حدود ۲۸۰۰ روهینگیا در اندونزی زندگی می کنند.

سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرد که سال ۲۰۲۴ بدترین سال از لحاظ اعمال خشونت علیه اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار بوده است؛ کسانی که در سال ۲۰۱۷ در معرض خشونت‌ و نسل‌کشی ارتش میانمار قرار گرفتند.

مردم میانمار روهینگیایی که اکثریت آن‌ها مسلمان هستند، در میانمار با آزار و اذیت شدید روبه‌رو هستند و هزاران نفر از آن‌ها هر ساله جان خود را در سفرهای دریایی طولانی و پرهزینه که اغلب در قایق‌های شکننده انجام می‌شود، به خطر می‌اندازند تا به مالزی یا اندونزی برسند.

این پناهجویان در یک پناهگاه موقت در انتظار تصمیم مقامات اندونزی در مورد سرنوشت خود نگهداری می‌شوند.

مسلمانان روهینگیا از سال ۲۰۱۷ با سرکوب حکومت میانمار روبه‌رو هستند و تنها راه پیش روی خود را فرار از این کشور می‌بینند. این درحالی است که جامعه جهانی نیز توجهی به کشتار و آوارگی آن‌ها نشان نمی‌دهد.

انتهای پیام
captcha