کد خبر: 4272025
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۰

زندگی با قرآن و رفاقت با اهل بیت(ع)؛ شعار فعالان قرآنی عرصه سلامت

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت اعلام کرد: شعار سال 1404 این مرکز «زندگی با قرآن و رفاقت با اهل بیت(ع)» انتخاب شده است و برنامه‌ها براساس این شعار تعریف خواهد شد.

جواد باقری بیلندی رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشتجواد باقری بیلندی، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اینکه بخش زیادی از فعالان و خادمان عرصه قرآنی کشور معتقدند که اگر برش صنفی در حوزه فعالان قرآنی کشور داشته باشیم، یکی از دسته‌های پرافتخار و پیشرو، خانواده نظام سلامت است، گفت: امروز پزشکان، پرستاران و کادر بهداشت و درمان، یک خانواده پیشرو در فعالیت‌های قرآن و عترت هستند. جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، بزرگترین رویداد قرآنی در دانشگاه‌های کشور است و این یعنی خانواده نظام سلامت اهتمام جدی به فعالیت‌های قرآن و عترت در کنار فعالیت‌های تخصصی خود دارند.

وی ادامه داد: امروز بخش قابل توجهی از کانون‌های قرآن و عترت دانشجویی، استادی، هیئت‌های مذهبی دانشجویی در مراکز بهداشتی‌ درمانی، دانشگاه‌های علوم پزشکی و دانشکده‌ها فعالیت می‌کنند. البته این دستاوردها نقطه‌های ایده‌آل ما نیستند، بلکه باید برنامه‌ریزی‌های بهتر و جدی‌تری نسبت به گذشته داشته باشیم تا این شور و اشتیاق در خانواده نظام سلامت نسبت به ساحت مقدس قرآن و عترت اعتلا یابد.

باقری با اشاره به اینکه در حوزه حفظ قرآن، بیش از دو هزار حافظ قرآن در جشنواره قرآن و عترت شرکت کرده‌اند، گفت: جالب اینجاست که بسیاری از این شرکت‌کنندگان، دانشجویان رشته‌های دندان‌پزشکی، پزشکی، داروسازی و سایر رشته‌های مرتبط هستند. حتی اگر به مفاخر قرآنی در عرصه‌های بین‌المللی نگاه کنید، خواهید دید که بسیاری از چهره‌های برتر بین‌المللی در حوزه قرآن، از همین خانواده نظام سلامت هستند.

وی ادامه داد: دانشجویان، اساتید و کارمندان این حوزه، چه در محیط آموزشی و چه در محیط بهداشت و درمان، از صبح تا شب با الهیات خلقت سر و کار دارند. این نظم و هماهنگی که در وجود انسان و در بدن او وجود دارد، فضایی است که کادر درمان مدام آن را می‌بینند و تجربه می‌‌کنند.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت اظهار امیدواری کرد در آینده برنامه‌های بهتر و جدی‌تری در حوزه‌های بهداشتی، درمانی، استادی و دانشجویی تعریف کنیم و افزود: شعار ما برای سال 1404‌ «زندگی با قرآن و رفاقت با اهل بیت(ع)» است. برنامه‌ها حول سه محور عقلانیت، خلاقیت و معنویت، که شعار معاونت فرهنگی وزارت بهداشت است، با همت کانون‌های دانشجویی و ادارات قرآنی در دانشگاه‌ها به مرحله اجرا می‌رسد.

وی در پایان گفت: همچنین علاوه بر فعالیت‌های ارزشمند قرآنی که در حال حاضر در دانشگاه‌های علوم پزشکی با تجارب ارزشمندی که دارند انجام می‌شود، پنج کلان پروژه قرآنی نیز توسط حوزه ستادی وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده است که در حال اجراست.

انتهای پیام
captcha