کد خبر: 4273631
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۴
پزشکیان در جریان سفری غیررسمی به آذربایجان غربی:

طرح‌های احیای دریاچه ارومیه دقیق اجرا نشد

رئیس‌جمهور در حاشیه بازدید از دریاچه ارومیه گفت: قرار بود 27 طرح برای احیای دریاچه ارومیه اجرا شود که اگر دقیق اجرا می‌شدند، دریاچه به وضعیت نامناسب فعلی نمی‌رسید.

پزشکیان در حاشیه بازدید از دریاچه ارومیه

به گزارش ایکنا،  به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان که در سفری غیررسمی در استان آذربایجان غربی حضور دارد، پیش از ظهر امروز، سه‌شنبه پنجم فروردین‌ماه ضمن بازدید از دریاچه ارومیه در نشستی با کارشناسان و مسئولان محلی، در جریان آخرین وضعیت این دریاچه و اقدامات ستاد احیای آن قرار گرفت.

رئیس‌جمهور در حاشیه بازدید از دریاچه ارومیه، در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: قرار بود 27 طرح برای احیای دریاچه ارومیه اجرا شود که اگر دقیق اجرا می‌شدند، دریاچه به وضعیت نامناسب فعلی نمی‌رسید. سوال این است که چرا اینها اجرایی نشده است. مثلا قرار بود 120 میلیون مترمکعب آب از تصفیه خانه‌های شهرها به دریاچه وارد شود که این اتفاق نیفتاده و ما به اینجا آمده‌ایم تا بررسی کنیم چرا این طرح‌ها اجرا نشده است.

پزشکیان به بازدیدش از دریاچه ارومیه و نشست با کارشناسان احیای این دریاچه اشاره و تصریح کرد: به اینجا آمده‌ایم که علت عدم اجرای پروژه‌ها را بررسی و همراه با اساتید و کارشناسان پیگیری کنیم تا راهی پیدا شود که دریاچه از وضعیت فعلی خارج شود. البته امیدواریم خداوند هم کمک کند و بارندگی‌ها افزایش یابد.

انتهای پیام
captcha