کد خبر: 4274879
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۱

واکنش یمن به فیلم ادعایی ترامپ درباره حمله به نیروهای یمنی

سخنگوی نیروی‌های مسلح یمن در واکنش به فیلم ادعایی رئیس جمهور آمریکا درباره حمله به نیروهای انصارالله بیان کرد که آمریکا غیرنظامیان را بمباران کرده است.

به گزارش ایکنا به نقل از المسیره، یحیی سریع، سخنگوی نیروی‌های مسلح یمن در واکنش به فیلم ادعایی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر هدف قرار دادن نیروهای مسلح یمن بیان کرد: آیا ایالات متحده به چنین اقدامی افتخار می‌کند؟ این یک تجمع قبیله‌ای بود که ربطی به کشتی‌های شما نداشت. 

وی تصریح کرد: شما نتوانستید به هیچ هدف نظامی برسید، بنابراین غیرنظامیان را بمباران کردید.

پیش‌تر ترامپ با انتشار فیلمی در حساب کاربری خود مدعی شد که آمریکا نیروهای یمنی که قصد حمله به کشتی‌های آمریکایی را داشتند هدف قرار داده است.

این ویدیو واکنش منابع رسانه‌ای و یمنی را به همراه داشت و آنها ادعاهای ترامپ را تکذیب کردند.

در همین راستا، منابع رسانه‌ای اعلام کردند که ویدئوی منتشر شده از سوی ترامپ، مربوط به حمله به تجمع تعدادی از اهالی قبایل یمن به مناسبت عید فطر است.

احمد حسن زید، از مقام‌های جنبش انصارالله یمن نیز در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «برای ترامپ متأسفم... او حتی به بمباران گردهمایی قبایل یمن به مناسبت عید فطر مباهات کرد و فکر می‌کند هدف قرار دادن این افراد باعث توقف موشک‌های یمنی می‌شود.»

وی خطاب به ترامپ و آمریکایی‌ها اضافه کرد: «خب، اگر واقعاً به آنچه می‌گویید اعتقاد دارید، کشتی‌های تجاری خود را به دریای سرخ بفرستید.»

انتهای پیام
captcha