کد خبر: 4275324
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸

بیانیه مشترک سازمان‌های بین‌المللی در حمایت از غزه

سازمان‌های بشردوستانه وابسته به سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای مشترک نسبت به بحران کامل اوضاع انسانی در نوار غزه هشدار دادند و تأکید کردند که آنچه را که در این منطقه در حال وقوع است بی‌توجهی کامل به جان انسان‌هاست.

به گزارش ایکنا به نقل از القدس العربی، در این بیانیه که از سوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد(یونیسف)، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل، سازمان بهداشت جهانی و آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی(آنروا) منتشر شد، آمده است که غزه بیش از یک ماه است که محاصره خفه‌کننده‌ای را شاهد بوده و ورود هر گونه کمک‌های انسانی و تجاری به این منطقه ممنوع است.

این بیانیه می‌افزاید بیش از 2 میلیون و صد هزار نفر در غزه با بمباران و گرسنگی مواجه هستند و کمک‌های بشردوستانه در گذرگاه‌ها انباشته شده؛ بدون اینکه اجازه ورود به غزه را داشته باشد.

امضاکنندگان این بیانیه تأکید کردند بیش از هزار کودک در هفته اول محاصره غزه و پس از فروپاشی آتش‌بس کشته یا مجروح شدند و این بالاترین آماری است که طی یک هفته در سال گذشته ثبت شده است.

در ادامه بیانیه آمده است گرچه آتش‌بس اخیر اجازه رساندن کمک‌های نجات‌بخش به مناطق زیادی از غزه را داد، اما نیازها همچنان بسیار زیاد بوده و کمک‌های موجود با برآوردن حداقل نیازهای مردم غزه فاصله زیادی دارد.

این بیانیه اسرائیل را مسئول موج جدیدی از آوارگی اجباری فلسطینیان دانسته است؛ چرا که با دستور تخلیه نظامی، صدها هزار فلسطینی را به فرار مجدد بدون وجود مکانی امن مجبور کرد.

در بیانیه مذکور با تأکید بر این‌که «هیچ کس در غزه در امان نیست» تأکید شده است حداقل 408 کارمند حوزه بشردوستانه از اکتبر تاکنون کشته شده‌اند که بیش از 280 نفر از آنان از کارمندان آنروا هستند.

امضاکنندگان بیانیه در پایان از رهبران جهان اقدام فوری و جدی برای احترام به قوانین بین‌المللی در غزه، تسهیل دستیابی به کمک‌ها در این منطقه، تضمین حمایت از غیرنظامیان، آزادی اسرا و تمدید آتش‌بس را خواستار شدند.

انتهای پیام
captcha