کد خبر: 4275769
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۳

مهلت ترامپ به نتانیاهو برای پایان جنگ غزه

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحرونوت اعلام کرد: با توجه به بی‌نتیجه بودن سفر نتانیاهو به آمریکا و دیدار با ترامپ خانواده‌های اسرای اسرائیلی با جی دی فانس معاون رئیس جمهور آمریکا دیدار کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، این روزنامه افزود: ترامپ پس از این نشست اعلام کرد که ما به تلاش‌های خود برای بازگرداندن اسرا ادامه خواهیم داد و با جدیت این مسئله را پیگیری می‌کنیم و این مسئله باید در دولت گذشته در دستور کار قرار می‌گرفت تا هم اکنون اسرا به خانه‌های خود باز می‌گشتند.

این روزنامه صهیونیستی به نقل از برخی مسئولان آمریکایی اعلام کرد به نظر می‌رسد رئیس‌جمهور آمریکا در پشت پرده صبر خود را از دست داده و به دنبال توافقی همه جانبه است که در آینده نزدیک به آزادی همه اسرا و پایان جنگ در غزه منتهی خواهد شد.

به گفته یدیعوت احرونوت، ترامپ به نتانیاهو وقت بیشتری برای ادامه جنگ داده است اما این زمان چندان طولانی نبوده و شاید ۲ تا ۳ هفته ادامه پیدا کند و ترامپ خواستار پایان یافتن قریب الوقوع جنگ است.

این روزنامه ادامه داد مسئولان آمریکایی به خانواده‌های اسرای اسرائیلی اعلام کردند که گفتگوهای توافق تبادل در اولویت نشست ترامپ با نتانیاهو در روز دوشنبه بوده است.

این مسئولان آمریکایی افزودند دولت آمریکا برای دستیابی به توافق تبادل جدید فشار می‌آورد و این بخشی از ابتکاری گسترده در خاورمیانه است که هدف اساسی آن توقف جنگ در غزه و پس از آن عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی است.

انتهای پیام
captcha