کد خبر: 4276386
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۵

روایت ایستادگی فلسطین در برابر اشغالگران

همزمان با تداوم مقاومت مردم فلسطین در برابر اشغالگران صهیونیستی شبکه قرآن ومعارف سیما با پخش مستندهایی روایتگر این ایستادگی می‌شود.

روایت ایستادگی فلسطین در برابر اشغالگران در قاب شبکه قرآن سیمابه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، مستند «غزه، مبارزه برای آزادی»، چهارشنبه 27 فروردین ساعت 20 از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می‌شود.

این مستند که در اوج تظاهرات بازگشت فیلم‌برداری شده است، تصاویری اختصاصی از اجتماعی را دربردارد که در آن 200 غیر نظامی غیر مسلح توسط تک‌تیراندازان اسرائیلی از 30 مارس 2018 کشته شده‌اند.

«سهی» عنوان مستند دیگری است که ایستادگی و مقاومت دختر معلول فلسطینی را روایت می‌کند؛ این مستند نیز جمعه 29 فروردین ساعت 24 بر روی آنتن شبکه قرآن ومعارف سیما خواهد رفت.

این مستند را سمیه احمدی، نویسندگی و کارگردانی کرده است و روایت آن متمرکز بر زندگی دختری به همین نام است که با وجود معلولیت جسمانی خویش و محدودیت‌هایی که رژیم صهیونیستی برای شهر او ایجاد کرده، دست از آرزو‌های خود نکشیده و همواره تلاش می‌کند به اهداف خود، با هر مشقتی نزدیک شود و آنچه در این مستند مورد توجه قرار می‌گیرد، آرمان حق‌طلبی و روحیه مبارزه مردم غزه است.

انتهای پیام
captcha