به گزارش ایکنا، فاطمه شیرازی، حافظ و داور مسابقات قرآن و میهمان خبرگزاری قرآن در دهمین دیدار نوروزی جامعه قرآنی (نوروز 1404) طی یادداشتی به نکاتی در این مراسم اشاره داشت که در ادامه میخوانید؛
«بسم الله الرحمن الرحیم
هَذَا بَصَائِرُ لِلنَّاسِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ؛ اين[قرآن] براى مردم دلايل روشن و براى گروهى كه يقين مىكنند، هدايت و رحمت است.
ضمن تبریک فرارسیدن بهار طبیعت و سال نو، به مناسبت میزبانی ایکنا در دیدار نوروزی جامعه قرآنی و اتفاقات رقم خورده در این مراسم، بر آن شدم تا نکاتی را حول محور اهمیت قرآن کریم و جایگاه رفیع اخلاقمداری که از آموزههای آیات شریفه کلام الله مجید، سنت پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله و سلم و اهل بيت علیهمالسلام محسوب میشود، بیان کنم.
اخیرا در بسیاری از محافل و مراسم رسمی، شاهدیم که میزبان، سهواً ابتدا مبادرت به پخش سرود جمهوری اسلامی ایران نموده و سپس قاری قرآن کریم، آیات شریفه کلام الله مجید را تلاوت میکند، در حالی که رسول خدا صلی الله عليه وآله وسلم میفرماید: فَضْلُ القُرآنِ عَلى سائِرِ الْكَلامِ كَفَضْلِ اللّه ِعَلى خَلْقِهِ؛ بـرترى قـرآن بر سـاير سخنها همانند برترى خداوند بر مخلوقات اوست.
بنابر این بیتردید طنین دلنواز و استماع آیات روحبخش کلام الهی، بر هر امری مقدم است.
در جلسه دیدار نوروزی جامعه قرآنی کشور، الحمدلله شاهد رعایت این تقدم بودیم و تلاوت قرآن کریم به شایستگی آغازگر این مراسم بود.
هنگامی که انسان در مقام تلاوت قرآن کریم قرار میگیرد، باید تمام حواس و توجه خود را به کلام الله معطوف کند.
درآوردن کفش در این لحظه، به نوعی نمادی از تعظیم و فروتنی در برابر خداوند متعال و کلام نورانی او و رهایی از تعلقات برای تمرکز بیشتر بر کلام الهی و معنویت است.
همچنان که در داستان حضرت موسی علیهالسلام آمده است که در هنگام نزول وحی، به فرمان خداوند، کفشهای خود را درآورد تا در حضور خداوند متعال پاکیزه و موقر باشد. «إِنِّی أَنَا رَبُّكَ فَاخْلَعْ نَعْلَيْكَ إِنَّكَ بِالْوادِ الْمُقَدَّسِ طُوىً»
این مورد از سوی برخی از اساتید از جمله قاری ابتدا برنامه دیدار نوروزی، جناب استاد شعاعی رعایت شد.
نکته دیگری که در این جلسه بسیار حائز اهمیت است، حضور متواضعانه ریاست محترم سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و خبرگزاری بینالمللی قرآن ایکنا، جناب آقای دکتر بیتمشعلی و سایر مسئولان محترم، کنار درب ورود و استقبال گرم از مفاخر قرآنی کشور در بدو حضور اساتید و نیز بدرقهای بسیار خاضعانه در پایان جلسه بود.
به سهم خود به عنوان یکی از کوچکترین شاگردان مکتب قرآن کریم از این اقدامات و رفتارهای شایسته کمال تشکر را دارم و از درگاه خداوند متعال خواستارم تسری مکارم اخلاقی در جامعه، که به فرموده پیامبر مهربانیها، یکی از اهداف اصلی بعثت محسوب میشود به صورت روزافزون در منش و رفتار مسئولان محترم و مردم سرزمین عزیزمان شاهد باشیم.
والعاقبة للمتقین
فاطمه شیرازی، 26 فروردین ۱۴۰۴»
انتهای پیام