کد خبر: 4276958
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۳

حمله گسترده شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجد‌الاقصی

هزاران شهرک‌نشین صهیونیست امروز از باب المغاربه به محوطه مسجد الاقصی یورش بردند و مراسم تلمودی را انجام دادند.

به گزارش ایکنا به نقل از فلسطین الیوم، استاندار بیت‌المقدس، امروز پنجشنبه (۲۸ فروردین) در بیانیه‌ای گزارش داد که هزاران شهرک‌نشین صهیونیست به طور متوالی از باب المغاربه به محوطه مسجد الاقصی یورش بردند و مراسم تلمودی را انجام دادند.

وی افزود: زوی سوکوت عضو افراطی کنست اسرائیل از حزب صهیونیسم مذهبی در مسجد‌الاقصی سجده به اصطلاح حماسی انجام داد.

همچنین هزاران شهرک‌نشین به میدان دیوار البراق در غرب مسجدالاقصی هجوم بردند تا در پنجمین روز از عید پسح مراسم تلمودی را انجام دهند.

پلیس اشغالگر صهیونیستی با اعمال تدابیر شدید امنیتی، مسجد و محوطه اطراف آن را به یک پادگان نظامی تبدیل و از ورود بسیاری از فلسطینیان جلوگیری کرد. نیروهای اشغالگر حضور خود را در خیابان‌ها و کوچه‌های بخش قدیمی شهر قدس افزایش داده‌اند تا از هرگونه واکنش فلسطینی‌ها به این یورش‌ها جلوگیری کنند.

منابع محلی گزارش دادند که شهرک‌نشینان همزمان با هجوم به مسجدالاقصی به قبرستان باب الرحمه یورش برده و آیین‌های تلمودی را انجام دادند و این اقدام در نقض آشکار حرمت این قبرستان بود.

 جنبش مقاومت اسلامی «حماس» اعلام کرد که یورش امروز شهرک‌نشینان صهیونیست به صحن‌های مسجد‌الاقصی که با مشارکت یک تروریست افراطی همراه شد ادامه تلاش‌های دیوانه‌وار اشغالگران برای یهودی‌سازی و تصرف اماکن مقدس اسلامی است.

حماس امروز پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای خاطر نشان کرد که بن گویر، وزیر تروریست، با افتخار از جنایات و تجاوزات خود در مسجدالاقصی می‌گوید و مدعی می‌شود که آنچه مسجد الاقصی طی 30 سال اقامه نماز از سوی یهودیان به خود ندیده بود، اکنون در دوران مسئولیت او در حال وقوع است. اما ما به او و دیگر رهبران افراطی رژیم صهیونیستی تاکید می‌کنیم که تمام اقدامات اشغالگران علیه سرزمین و اماکن مقدس ما با نابودی اجتناب‌ناپذیر آن پایان خواهد یافت و آنها موفق به تغییر هویت عربی-اسلامی قدس و مسجدالاقصی نخواهند شد.

این جنبش در پایان تاکید کرد که ما از فرزندان امت عربی و اسلامی می‌خواهیم که برای حمایت از ملت خود که در فلسطین ثابت قدم هستند و از قبله اول مسلمانان و مقدسات و اصول ثابت امت دفاع می‌کنند، قیام کنند. ما همچنین از اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی می‌خواهیم که اقدامات فوری و تدابیری را برای محافظت از قدس و مسجدالاقصی در برابر خطر یهودی‌سازی و مقابله با جنایات بی‌سابقه اشغالگران علیه مردم، سرزمین و مقدسات اسلامی و مسیحی اتخاذ کنند.

به گزارش مرکز اطلاعات وادی حلوه، تنها در روز چهارشنبه، ۱۵۸۷ شهرک‌نشین به مسجد الاقصی یورش بردند. شمار کل متجاوزان طی سه روز نخست این عید نیز به ۴۹۷۳ تن رسید.

در این یورش‌ها شماری از خاخام‌ها و فعالان گروه‌های افراطی «هیکل» و همچنین برخی از اعضای کنست رژیم صهیونیستی مشارکت داشتند.

در همین زمینه، گروه «کوه هیکل در دستان ما» فراخوان‌هایی برای برپایی حمل‌ونقل یارانه‌ای و یورش‌های رایگان به مسجد الاقصی در آنچه «روزهای یورش متمرکز» خوانده، منتشر کرده و شهرک‌نشینان را به ثبت‌نام و مشارکت در این یورش‌های گسترده تشویق کرده‌است.

در مقابل، فراخوان‌های فلسطینی برای تقویت حضور مستمر در مسجد الاقصی ادامه دارد و بر ضرورت حضور گسترده نمازگزاران، به‌ویژه در ساعات سحر، برای مقابله با این یورش‌ها و جلوگیری از وارد کردن قربانی‌ها و اجرای آیین‌های تلمودی در صحن‌های مسجد تأکید شده‌است. این فراخوان‌ها بر اهمیت حضور پررنگ مردمی در مسجدالاقصی برای دفاع از آن در برابر طرح‌های یهودی‌سازی و تجاوزهای فزاینده در ایام مناسبت‌های یهودی تأکید دارند.

انتهای پیام
captcha