کد خبر: 4277245
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵

تأکید آنروا بر آتش‌بس مجدد در غزه

آژانس امدادرسانی و کاریابی برای پناهندگان فلسطینی اعلام کرد که آتش‌بس در نوار غزه باید مجدداً برقرار شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روسیا الیوم، آژانس امدادرسانی و کاریابی برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) امروز شنبه اعلام کرد که آتش‌بس در غزه باید مجدداً برقرار شود و ضمن رفع محاصره، گذرگاه‌ها برای تسهیل ورود مستمر کمک‌ها بازگشایی شود.

به گزارش  آنروا در پستی در شبکه ایکس نوشت که بیش از 2.1 میلیون نفر در غزه محاصره شدند و در معرض بمباران و گرسنگی قرار دارند.

این آژانس بیان کرد که کمک‌های غذایی، دارویی و سوخت و چادر پس از ممانعت اسرائیلی از 7 هفته گذشته، در گذرگاه‌های نوار غزه انباشته شده است.

پیش از این و در روز پنجشنبه آنروا تأکید کرد که ازسرگیری حملات اسرائیل به غزه و عدم تأمین کمک‌های بشردوستانه، بر توانایی طرف‌های فعال در زمینه انسان‌دوستانه برای تأمین نیازهای غزه تأثیر می‌گذارد.

دفتر سازمان ملل برای هماهنگی امور بشردوستانه (اوچا) نیز نسبت به شدیدترین بحران انسانی در غزه از زمان آغاز جنگ در این باریکه هشدار داده بود.

انتهای پیام
captcha