کد خبر: 4277292
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۲

«سعید مجیدی» مدیرکل تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت (ع) شد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی سعید مجیدی را به عنوان مدیرکل تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت (ع) منصوب کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در متن حکم سیدعباس صالحی خطاب به سعید مجیدی آمده است:

نظر به شایستگی‌های علمی، مدیریتی و تجربیات موفق جناب­عالی و بنابر پیشنهاد معاون محترم قرآن و عترت، به موجب این حکم به عنوان «مدیرکل تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت(ع)» منصوب می­‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند سبحان و عنایت ائمه اطهار(ع) و بهره­‌گیری از نیروی انسانی خدوم  و جامعه قرآنی کشور، ضمن تلاش در جهت تحقق اهداف و محورهای چهارگانه وزارت­خانه، در انجام امور محول­ شده موفق و مؤید باشید.

گفتنی است، سعید مجیدی متولد سال 1360 و دارای کارشناسی ارشد در رشته علوم حدیث و الهیات است.

از جمله سوابق اجرایی و مدیریتی مجیدی می‌توان به مدیرکل مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیر کارگروه مشارکت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستیار ویژه مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، رئیس شورای فرهنگی مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، دبیر اجرایی بیش از 5 دوره جشنواره کتابخوانی رضوی، رئیس اداره ترویج کتابخوانی و امور فرهنگی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و ... اشاره کرد.

 
انتهای پیام
captcha