به گزارش ایکنا، دبیرخانه طرح ملی تلاوت شبابالرضا(ع) هر ساله و پس از پایان برگزاری طرح ملی «شوق تلاوت» که در آن برخی از نوجوانان نخبه قرآنی به اجرای تلاوتهای تقلیدی میپردازند، برگزیدگان آنها را برای برگزاری مرحله نهایی و اجرای تلاوت به کربلای معلی اعزام میکند.
اوایل امسال این دبیرخانه و پیش از اعزام این گروه به کربلای معلی، به دعوت شیعیان ترکیه، گروهی از نخبگان نوجوان سیزدهمین دوره طرح ملی تلاوت «شبابالرضا(ع)» را برای اجرای تلاوت به این کشور اعزام کرد که در ایام ماه رمضان نیز حضوری موفق در محافل و مجالس قرآنی این کشور داشتند.
براساس برنامهریزیهای انجام شده به منظور اعزام نخبگان نوجوان هفتمین دوره طرح «شوق تلاوت»، قرار بود نفرات تشکیلدهنده این کاروان را قاریان نوجوان عموماً شهرستانی به خود اختصاص دهند تا به این واسطه، مجال و فرصت مناسبی پیش روی این قاریان مستعد که معمولاً فاقد امکانات درخور آموزشی و تعلیمی هستند، قرار گیرد.
با وجود این دبیرخانه طرح ملی تلاوت «شبابالرضا(ع)» اعلام کرد که به خاطر فرا رسیدن زودهنگام فصل گرما و با توجه به اینکه برخی از استانها، امتحانات پایان ترم مدارس را زودتر از موعد برگزار خواهند کرد، لذا اعزام این گروه به کربلای معلی نیز به تعویق میافتد که زمان دقیق آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
انتهای پیام