کد خبر: 4279197
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۰

بررسی پیش‌نویس سند ملی ساماندهی صنعت اسباب‌بازی

پیش‌نویس سند ملی ساماندهی صنعت اسباب‌بازی در شورای ستاد فرهنگی اجتماعی بررسی شد.

بررسی پیش‌نویس سند ملی ساماندهی صنعت اسباب‌بازیبه گزارش ایکنا، به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، بیست‌ونهمین جلسه شورای ستاد فرهنگی اجتماعی با محوریت بررسی پیشنویس سند ملی ساماندهی صنعت اسباب‌بازی، با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف و نخبگان در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در این جلسه، پیش‌نویس سند ملی ساماندهی صنعت اسباب‌بازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حجت‌الاسلام خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این جلسه با تأکید بر اهمیت تدوین این سند، گفت: در تهیه آن تلاش زیادی صورت گرفته و نظرات تمامی ذی‌نفعان و دستگاه‌های مرتبط لحاظ شده است.

وی افزود: در این سند به موضوعاتی چون اقناع دستگاه‌ها، جامع‌نگری به مخاطب، مؤلفه‌های حکمرانی، ساختار گفتمان‌سازی، حمایت‌ها، نظارت و تصدی‌گری توجه شده است.

در ادامه جلسه، نمایندگان دستگاه‌هایی نظیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، شورای فرهنگ عمومی، صدا و سیما، معاونت زنان ریاست جمهوری، وزارت آموزش‌وپرورش، وزارت صمت، وزارت تعاون، سازمان استاندارد، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ستاد کل نیروهای مسلح، سازمان بسیج مستضعفین، سازمان برنامه و بودجه، وزارت علوم، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و دیگر نهادها حضور یافته و دیدگاه‌های خود را در خصوص سند ارائه کردند.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان مسئول اصلی تدوین سند، به معرفی و تشریح بخش‌های مختلف آن پرداخت. همچنین، اعضای جلسه اقدامات پیشنهادی دستگاه‌های متبوع خود را برای اجرای بهتر سند مطرح کردند.

در پایان مقرر شد نظرات و پیشنهادهای ارائه‌ شده در این نشست در نسخه نهایی سند لحاظ و جهت بررسی به شورای معین ارسال شود.

انتهای پیام
captcha