کد خبر: 4280428
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
سیدعباس صالحی:

حرم رضوی حوزه ارادت جمعی است

یکصد و چهاردهمین جلسه شورای هنر امروز دوشنبه، به ریاست سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور مدیران مرکز آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی برگزار شد.

میراث هنر رضوی‌ ظرفیت ایجاد ارتباط میان زمان حال و گذشته را داردبه گزارش ایکنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جلسه یکصد و چهاردهم شورای هنر صبح امروز - ۱۵ اردیبهشت ماه - با ریاست سیدعباس صالحی - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی طهرانچی - رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، امیرمهدی حکیمی - مدیرعامل مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و اعضای این شورا برگزار شد.

در ابتدای این جلسه پیش‌نویس «سند مکتب هنر رضوی» توسط مدیران موسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی ارائه شد. این پیش‌نویس در جلسات قبلی در سال ۱۴۰۳ بررسی شده بود و ویرایش جدید آن در این جلسه مجددا مطرح و مورد بحث و بررسیِ اعضای شورای هنر قرار گرفت.

بعد از ارائه نظرات اعضای شورای هنر در مورد ابعاد مختلف این سند و همفکری جمعی در مورد آن سیدعباس صالحی در جمع‌بندی مباحث، گفت: یکی از میراث معنوی ناملموس ما در ایران، مربوط به امام رضا(ع) و میراث هنری رضوی است و همواره باید به آن توجه کنیم.


وی تصریح کرد: حتی کسانی که ممکن است با نظام سیاسی ارتباط خوبی نداشته باشند یا نسبت به وضعیت موجود انتقاد داشته باشند، نیز با این موضوع همراه هستند چراکه حرم رضوی حوزه ارادت جمعی است.

صالحی با تاکید بر اینکه باید بتوانیم از این میراث ناملموس صیانت و از آن در فرآوری‌ها و نوآوری‌ها بهره حداکثری بریم، ادامه داد: میراث هنر رضوی‌ این ظرفیت را دارد که با استفاده از آن میان زمان حال، گذشته و اقشار مختلف جامعه ارتباط برقرار کند.

وی افزود: در نهایی‌سازی سند هنر رضوی بهتر است طوری آن را تکمیل و اصلاح کنیم که محتوای آن نگاه حداکثری داشته و مخاطبان بیشتری را دربر بگیرد و همچنین با کار کارشناسی بیشتر، جامعیت آن بیشتر شود.
رئیس شورای هنر در پایان تاکید کرد: نباید ساختار جدید به وجود آوریم، بلکه باید ظرفیت‌ ساختارهای موجود را وسیع‌تر‌ کنیم.

در این جلسه اصلاحات طرح مکتب هنر رضوی و طرح نظام پایه و عرصه در آموزش هنر (دانشگاه آزاد اسلامی) ارائه شد و اعضا به بحث و بررسی آن پرداختند.

انتهای پیام
captcha