کد خبر: 4282646
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۴
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی:

گفت‌وگوی کشورهای اسلامی برای حل مسائل اساسی بشر ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در اجلاس وزرای فرهنگ سازمان همکاری‌ اسلامی در سخنانی بر انجام گفت‌وگوهایی منظم میان کشورهای اسلامی به منظور حل مسائل اساسی بشر تأکید کرد.

به گزارش ایکنا به نقل ورابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین ایمانی‌پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سخنرانی خود در  اجلاس وزرای فرهنگ کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (OIC) که در شهر کازان برگزار شد، بر ضرورت تقویت گفت‌وگوهای فرهنگی و ایجاد نهادهای مؤثر برای حل مسائل جهانی تأکید کرد.

وی در این اجلاس ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع مقامات عالی‌رتبه کشورهای اسلامی، با قدردانی از انتخاب موضوع این دوره از اجلاس، گفت: «امروزه بیش از هر زمانی نیازمند گفت‌وگوی سازنده میان دولت‌ها و ملت‌ها، به‌ویژه کشورهای اسلامی هستیم».

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به تحولات پرشتاب جهان، گفت: «در شرایط کنونی که جهان در حال عبور از یک پیچ تاریخی است، برگزاری گفت‌وگوهایی منظم و ناظر به حل مسائل اساسی همچون حقوق بشر، حکمرانی خوب، آموزش جوانان، سبک زندگی، خانواده، آینده تمدن بشری و فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است».

 وی همچنین ناکارآمدی نهادهای بین‌المللی در مواجهه با بحران‌های جاری، به‌ویژه در قبال وضعیت مردم مظلوم غزه را مورد انتقاد قرار داد و افزود: «بی‌عملی این نهادها در برابر نسل‌کشی و ظلم آشکار در فلسطین، موجب افزایش رنج و خشم انسان‌های آزاده شده است. فعال‌تر شدن سازمان همکاری اسلامی در حل مسئله فلسطین به‌عنوان مسئله اول جهان اسلام، اهمیت بسزایی دارد».

رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور با تاکید بر ضرورت تشکیل ائتلاف‌های نوین میان کشورهای اسلامی خاطرنشان کرد: «راه‌حل مشکلات فلسطین در هم‌پیمانی کشورهای مسلمان و اقدام مشترک نهفته است. تحقق امت واحده اسلامی تنها راه برون‌رفت از یک‌جانبه‌گرایی در روابط بین‌الملل است».

وی در پایان با تقدیر از دولت فدراسیون روسیه، به‌ویژه وزارت فرهنگ و مسئولان شهر کازان برای میزبانی شایسته و گرم، ابراز امیدواری کرد که توسعه گفت‌وگوهای فرهنگی، مسیر روشنی برای آینده جهان اسلام رقم بزند.

یادآوری می‌شود؛ چهاردهمین اجلاس وزرای فرهنگ کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با حضور الگا لوبیماوا، وزیر فرهنگ فدراسیون روسیه با عنوان «گفت‌وگوی فرهنگی مبنای حفظ هویت و تنوع در دنیای چندقطبی» در کازان مرکز جمهوری تاتارستان به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2025، در حال برگزاری است.

انتهای پیام
captcha