کد خبر: 4284005
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۹
پنجره‌ای به مطالبات قرآنی رهبر معظم انقلاب در ۴ دهه محافل طلیعه رمضان‌/ ۳7

قاری کدام آیات را برای مخاطب تکرار کند + فیلم

رهبر معظم انقلاب خطاب به قاریان ممتاز و بین‌المللی قرآن فرمودند: گاهى لازم است براى استقرار مطلب در ذهن مخاطب، جمله تکرار شود و با یک بار خواندن، معنا منعکس نمی‌شود و باید آن را تکرار کرد؛ البته در این زمینه نباید افراط انجام گیرد. بعضى از خواننده‌هاى قرّاء مصرى در این زمینه افراط می‌کنند و تأثیر منفى دارد.

مطالبات قرآنی رهبر انقلاببه گزارش ایکنا، در بخشی از بیانات و مطالبات قرآنی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در محفل انس با قرآن کریم طلیعه ماه رمضان ۱۴۳۶ ه‌ق مطابق با ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ ه‌ش در جمع قاریان، حافظان و فعالان قرآنی آمده است؛ 

«به شکل عادى هم که شما صحبت می‌کنید، آن کلماتى را که مفاهیم آنها از نظر شما یک برجستگى دارد - کلمات حامل آن مفاهیم را - با تکیه‌ى خاص ادا می‌کنید؛ قرآن را این‌جورى باید بخوانید؛ بر روى کلمات خاص تکیه کنید؛ جملات و فقرات را آن‌چنان‌که مضمون و معناى آن در ذهن مخاطب بنشیند، ادا کنید؛ تعبیر خوب، اداى خوب. گاهى لازم است براى اینکه مطلب در ذهن مخاطب مستقر بشود، آن جمله تکرار بشود؛ این تکرار را بکنید. بنده شاید چند سال قبل از این در همین جلسه انتقاد کردم از کسانى که زیادى آیات را تکرار می‌کنند. می‌خواهم عرض بکنم یک جاهایى تکرار لازم است، حتمى است با یک بار خواندن، معنا منعکس نمی‌شود و باید آن را تکرار کرد؛ دو بار، سه بار، گاهى آیه را باید تکرار کرد، گاهى دو آیه و سه آیه را باید تکرار کرد. مقصودم این نیست که در این زمینه افراط انجام بگیرد. بعضى از خواننده‌هاى قرّاء مصرى را دیدیم در این زمینه افراط می‌کنند؛ تأثیر منفى دارد.» 

انتهای پیام
captcha