کد خبر: 4284135
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳
معاون رئیس هیئت رسانه‌ای انصارالله:

حمله یمن به رژیم صهیونیستی در صورت تداوم بحران غزه تشدید می‌شود

نصرالدین عامر، معاون رئیس هیئت رسانه‌ای جنبش انصارالله یمن اعلام کرد: فشار نظامی یمن بر رژیم صهیونیستی تا زمانی که رنج مردم فلسطین در نوار غزه ادامه داشته باشد، ادامه دارد و حتی تشدید خواهد یافت.

حمله یمن به رژیم صهیونیستی در صورت تداوم بحران غزه تشدید می‌شود

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری «jo24.net»، جنبش انصارالله یمن بار دیگر به شرکت‌های هواپیمایی حاضر در فرودگاه بن گوریون و همچنین کشتی‌هایی که در بندر حیفا حضور دارند، هشدار داد.
 
معاون رئیس هیئت رسانه‌ای انصارالله یمن اعلام کرد: تا زمانی که رنج و محاصره مردم غزه ادامه داشته باشد، فشار نظامی علیه رژیم صهیونیستی ادامه دارد و حتی افزایش خواهد یافت.
 
وی هشدار داد: به تمامی شرکت‌های هواپیمایی نسبت به حضور در فرودگاه اللد (بن‌گوریون) و به کشتی‌ها نسبت به تردد در بندر حیفا هشدار می‌دهیم، چرا که این اماکن به فهرست اهداف نظامی یمن افزوده شده‌اند و در هر لحظه ممکن است هدف حمله قرار گیرند.

حمله مجدد موشكی یمن به فرودگاه «بن گوریون» رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری «وطن»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که یگان موشکی این کشور، در عملیاتی منحصر به فرد، فرودگاه «بن‌گوریون» در یافای اشغالی را با موشک هایپرسونیک هدف قرار داده است.

یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز، 2 خردادماه، اعلام کرد: در راستای پشتیبانی از مردم مظلوم غزه و مقاومت آن و در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی، نیروهای مسلح این کشور فرودگاه «بن‌گوریون» در منطقه اشغالی یافا (نزدیک تل‌آویو) را با موشک بالستیک مافوق صوت  (هایپرسونیک) هدف قرار داده است.
 
به‌گفته سخنگوی نیروهای مسلح یمن، این موشک با موفقیت به هدف اصابت کرد و در پی آن، میلیون‌ها صهیونیست اشغالگر به پناهگاه‌ها فرار کردند و حرکت پروازی فرودگاه متوقف شد.
حمله یمن به رژیم صهیونیستی در صورت تداوم بحران غزه تشدید می‌شود
نیروهای مسلح یمن افزود که سکوت در برابر قتل عام‌های روزانه در نوار غزه، مایه ننگ و رسوایی امت اسلامی خواهد بود و آن‌ها را در مقابل دشمنانشان آسیب‌پذیر خواهد کرد، مگر اینکه به وظایف دینی، اخلاقی و انسانی خود در قبال مردم مظلوم فلسطین عمل کنند.
 
سخنگوی نیروهای مسلح یمن اظهار داشت: عملیات ما به لطف خدا تشدید خواهد شد و تا زمانی که تجاوز به غزه متوقف نشود و محاصره برداشته نشود، ادامه خواهد داشت.

در همین راستا، منابع عبری زبان نیز از شلیک یک موشک بالستیک از یمن به سمت اراضی اشغالی خبر دادند.
 
براساس این گزارش، به دنبال شلیک موشک آژیر خطر در بخش‌های وسیعی از اراضی اشغالی از جمله تل آویو به صدا درآمد.
 
خبرنگار رادیو ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که این موشک توسط سامانه‌های دفاعی رهگیری شده است.
 
روزنامه عبری زبان «یدیعوت احرونوت» نیز تأکید کرد که در پی شلیک این موشک پروازهای فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده است.

یمنی‌ها حملات موشکی خود به اراضی اشغالی در پاسخ به تشدید جنایات علیه غزه را شدت بخشیده‌اند.
 
در همین راستا، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد برآوردهای نهادهای امنیتی این رژیم حاکی از آن است که تا زمانی که جنگ در نوار غزه ادامه داشته باشد، حملات جنبش انصارالله یمن نیز ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام
captcha