کد خبر: 4285024
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۹

هشدار شیخ الازهر درباره خطرات ناشی از فعالیت شبکه‌های اجتماعی

شیخ الازهر در اجلاس رسانه‌های عربی نسبت به خطراتی که شبکه‌های اجتماعی برای جامعه ایجاد می‌کنند هشدار داد.

به گزارش ایکنا به نقل از الخلیج، احمد الطیب، شیخ الازهر، روز سه‌شنبه تأکید کرد که رسانه‌های عرب امروزه باید با چالش‌های اخلاقی بزرگی در جهانی که درگیر بحران‌ها و ناآرامی‌های فرهنگی است، مقابله کنند. 

وی نسبت به خطرات پلتفرم‌های دیجیتال که ایده‌هایی را منتشر می‌کنند که آگاهی را تحریف می‌کنند، جوانان را از واقعیت ملتشان منحرف می‌کنند و آن‌ها را به سمت پذیرش تصورات غلطی سوق می‌دهند که فضیلت و رذیلت را با هم ترکیب می‌کنند، هشدار داد.

شیخ الازهر در سخنرانی خود در دومین روز برگزاری اجلاس رسانه‌های عرب که در دبی آغاز شد،  خواستار یک استراتژی رسانه‌ای واحد شد که از ارزش‌های امت اسلام محافظت کند و به چالش‌های اخلاقی بپردازد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر نقش مهم رسانه‌ها در محافظت از جوانان عرب در برابر اطلاعات نادرست که در پوشش شعارهای پر زرق و برقی مانند آزادی و مدرنیته ارائه می‌شود، تأکید و بیان کرد که هدف از اینگونه اطلاعات محو هویت فرهنگی و مذهبی ملت و تضعیف ارزش‌های خانوادگی و اجتماعی است. 

احمد الطیب در ادامه به پدیده «اسلام‌هراسی» اشاره کرده و آن را ابداعی مخرب برای تخریب چهره اسلام و وسیله‌ای برای گسترش نفرت و تحریک علیه مسلمانان توصیف کرد، در حالی که اسلام دین صلح، تسامح و عدالت است.

وی نسبت به اینکه برخی از رسانه‌های غربی همچنان به ترویج تصویر نادرستی از اسلام و مسلمانان ادامه می‌دهند، تصویری که برخی از آن به گفتمان رسانه‌های عربی نیز نفوذ کرده و چالش‌های پیش روی آن‌ها را تشدید کرده است، ابراز تأسف کرد.

شیخ الازهر نسبت به خطر برخی ارزش‌های وارداتی که به دنبال تضعیف خانواده و تحریف مفاهیم اخلاقی هستند، مانند دعوت به تغییر ساختار طبیعی خانواده و ترویج الحاد تحت لوای آزادی، هشدار داد و تأکید کرد که این روندها تهدیدی مستقیم برای هویت عربی و اسلامی و نیازمند واکنش آگاهانه و مسئولانه رسانه‌ها هستند.

وی همچنین بر اهمیت همگامی با پیشرفت‌های فناوری در حوزه هوش مصنوعی، اما در چارچوب‌های دقیق اخلاقی و انسانی تأکید کرد.

انتهای پیام
captcha