کد خبر: 4285400
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷

برگزاری همایش مقابله با اسلام‌هراسی در پاریس

روز گذشته همایشی برای بررسی راه‌های مبارزه با اسلام‌هراسی فزاینده در پایتخت فرانسه برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از القدس العربی، روز گذشته (چهارشنبه) نشستی برای اعتراض به پدیده رو به رشد اسلام‌هراسی در پاریس پایتخت فرانسه برگزار شد.

پلتفرم مبارزه اسلام‌هراسی این نشست را در منطقه باگنوله پاریس برگزار کرد تا نسبت به افزایش اسلام‌هراسی هشدار دهد.

در این نشست، تیموتی گوتیِرِو، بنیانگذار پلتفرم بسکتبال برای همه؛ محمد شایا، رئیس انجمن دانشجویی سلام ساینس پو؛ نورالدین اوسات، امام جماعت و جمعی از شخصیت‌های مذهبی و فرهنگی حضور داشتند.

در این نشست، اسلام هراسی در حوزه‌های مختلف فرانسه، از آموزش گرفته تا مراقبت‌های بهداشتی، بررسی شد.

بیشتر بخوانید

گوتیِرِو در سخنرانی خود در این نشست، تصمیم دولت فرانسه برای ممنوعیت پوشیدن حجاب در بازی‌های بسکتبال در این کشور را که از سال ۲۰۲۳ آغاز شد، محکوم کرد.

وی خاطرنشان کرد که سنای فرانسه لایحه‌ای را برای ممنوعیت لباس‌هایی با مضامین مذهبی یا سیاسی تصویب کرده است و انتظار می‌رود به زودی به مجلس ملی ارائه شود.

وی افزود: امروزه، آنها دیگر حتی اینجا هم احساس امنیت نمی‌کنند. این فقط نوع دیگری از خشونت است.

از سوی دیگر، محمد شایا تاکید کرد که این انجمن پس از یک وعده غذایی مدرسه با حضور دانش‌آموزان مسلمان و مسیحی در ماه رمضان گذشته، مورد حمله گسترده رسانه‌های اجتماعی قرار گرفته است.

شایا گفت که در پلتفرم ایکس پستی حاوی ادعاهای دروغین به طور گسترده در رسانه‌های محلی منتشر شده است و باعث شد که این انجمن در طول رویداد وعده غذایی ماه رمضان اقدامات امنیتی از ترس حمله احتمالی گروه‌های راست افراطی انجام داد.

نورالدین اوسات، امام جماعت توضیح داد که چگونه در فوریه گذشته توسط پلیس به دلیل صحبت کردن درباره فلسطین در خطبه‌هایش و اتهام تحریک به خشونت از منزلش رانده شد.

وی تاکید کرد که اولین امام جماعتی خواهد بود که از دولت فرانسه به دلیل افترا شکایت می‌کند و اینکه در ۲۰ سال گذشته ۳۵ مسجد در فرانسه تخریب شده‌اند.

وی همچنین به آتش زدن مسجد اتحادیه ترکی-اسلامی امور مذهبی(DITIB) در شهر جارجو، یک روز قبل از ماه رمضان اشاره کرد و بر لزوم احترام به مساجد تأکید کرد.

فرانسه که مدت‌هاست از مبارزه با نفرت‌پراکنی حمایت می‌کند، به تدریج با همدستی آشکار سیاسی و رسانه‌ای احزاب راست افراطی، به محیطی خصمانه نسبت به هر آنچه مربوط به مسلمانان است تبدیل شده است.

انتهای پیام
captcha