کد خبر: 4286410
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۹
با فیلم‌های پایان هفته

پخش ویژه فیلم‌ و انیمیشن‌ به مناسبت سالروز رحلت امام(ره) + فیلم

شبکه‌های سیما در روزهای ۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد، به مناسبت سالروز رحلت حضرت امام خمینی (ره)، قیام تاریخی ۱۵ خرداد و عید سعید قربان، مجموعه‌ای از آثار سینمایی، تلویزیونی و انیمیشن‌هایی همچون «شکرستان»، «محمد رسول الله (ص)» و «پا به پای آفتاب» را روی آنتن می‌برند.

پخش ویژه فیلم‌ها و انیمیشن‌ها به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد

به گزارش ایکنا، فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن «شکرستان»، «محمد رسول الله (ص)»، «پا به پای آفتاب»، «پلاک 7 کوچه پاییز»، «رژیم طلایی»، «مثل یک پدر»، «میش»، «عاشقانه ای برای سرباز وظیفه رحمت»، «پا به پای آفتاب»، «لوپتو»، «صنوبر»، «حورا» و... ؛ چهارشنبه، پنج‌شنبه و جمعه 14، 15 و 16 خرداد ماه مصادف با سالروز رحلت حضرت امام خمینی (ره)، قیام تاریخی 15 خرداد و روز عید سعید قربان از شبکه‌های سیما روی آنتن می‌روند.

شبکه دو سیما

فیلم تلویزیونی «بیست و چهار» به کارگردانی داریوش ربیعی، چهارشنبه 14 خرداد ساعت ۸ از شبکه دو سیما پخش خواهد شد. در این فیلم خواهیم دید: یوسف بهادری سردار جنگ است که در جبهه مجروح شده و 24 سال است در کماست. دختر او زهرا و دامادش مجید از او نگهداری می کنند. یوسف سرانجام به هوش می آید و به دخترش می گوید در غروب روز چهارشنبه 24 سال پیش با دوستش امیر قرار داشته و یک گردنبند و انگشتر را به امیر که می خواسته برای مراسم عقدش به نزد امام خمینی برود بدهد تا آن را تبرک کند. قاسم زارع، نرگس محمدی و میثاق زارع در این فیلم بازی کرده‌اند.

انیمیشن سینمایی «پا به پای آفتاب» به کارگردانی رسول بابارضا، پنج‌شنبه 15 خرداد ساعت ۰۸:۰۰ از شبکه دو سیما پخش می‌شود. در این انیمیشن خواهیم دید: قشون دولتی برای سرکوب عشایر بختیاری در مسیر خود از اطراف خمین در حال گذر بودند که دچار مشکل در تهیه آذوقه می‌شوند. آنها با تبانی با راهزنان منطقه، کاروان زیارتی خمین را در مقابل باج و خراج گروگان می‌گیرند. 

پخش ویژه فیلم‌ها و انیمیشن‌ها به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد

انیمیشن سینمایی «شکرستان» به کارگردانی محمدرضا فخرایی زاده، جمعه 16 خرداد ساعت ۰۸:۰۰ از شبکه دو سیما پخش خواهد شد. این انیمیشن درباره یکی از شخصیت های خنده‌د‌ار «شكرستان» است که تصميم می‌گيرد آژانس مسافرتی بزند و برای عيد نوروز، بعضی اهالی شكرستان را به سفر ببرد.

شبکه چهار سیما

فیلم سینمایی «محمد رسول الله (ص)» به کارگردانی مجید مجیدی، پنج‌شنبه 15 خرداد ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه چهار سیما روی آنتن می‌رود. این فیلم سینمایی از محاصره‌ مسلمانان در شعب ابی ‌طالب آغاز می‌ شود و سپس به دوره پیش از تولد پیامبر اسلام باز می ‌گردد. این فیلم رخدادهای پیش از تولد پیامبر اسلام تا 12 سالگی و صحنه ‌های دوره شیرخوارگی و خردسالی پیامبر را پیش چشم مخاطبان به تصویر می کشد. علیرضا شجاع نوری، مهدی پاکدل، محسن تنابنده، مینا ساداتی، ساره بیات، داریوش فرهنگ، رعنا آزادی‌ور و نسرین نصرتی در فیلم سینمایی «محمد رسول الله (ص)» هنرنمایی کرده‌اند.

شبکه تهران سیما

انیمیشن سینمایی «پا به پای آف» ساعت 19:30 از شبکه تهران پخش می‌شود. در این انیمیشن خواهیم دید: قشون دولتی برای سرکوب عشایر بختیاری در مسیر خود از اطراف خمین در حال گذر بودند که دچار مشکل در تهیه آذوقه می‌شوند. آنها با تبانی با راهزنان منطقه، کاروان زیارتی خمین را در مقابل باج و خراج گروگان می‌گیرند. در این میان روح‌الله از جوانان شهر به همراه دیگر دوستان خود دسیسۀ راهزنان را ناکام می‌گذارند.

فیلم تلویزیونی «پسرم رسول» به کارگردانی نبی قلی‌زاده، چهارشنبه 14 خرداد ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه تهران پخش می‌شود. این فیلم درباره پسری به نام رسول است که مدتی است به خاطر شکستگی لگن و زمین گیر شدن پدرش، همزمان با تحصیل به چوپانی و تدریس زبان انگلیسی مشغول است. تا این که با دیدن خوابی پریشان، متوجه می‌شود قرار است عزیزی را از دست بدهد. چند روز بعد خبر شهادت حاج قاسم سلیمانی به او می‌رسد او که خاطره ای شیرین را با حاج قاسم داشته، تصمیم می‌گیرد برای حضور در مراسم تشیع پیکر ایشان، از روستایشان به کرمان برود. خسرو احمدی، محمد ربانی پور، ایلیا آغاسی، اندیشه یدی و محسن رضوانی در فیلم تلویزیونی «پسرم رسول» بازی کرده‌اند.

انیمیشن سینمایی «آواز زنبوران» به کارگردانی امیر سحرخیز، پنج‌شنبه 15 خرداد ماه ساعت ۰۹:3۰ از شبکه تهران پخش می‌شود. در خلاصه داستان آمده است: سردسته قرمزوها فکر می‌کند برای به دست آوردن عسل، باید اول ملکه زنبورهای عسل را به چنگ بیاورد. برای این منظور دستورِ حمله به عسلی‌ها و تصاحب آنها را صادر می‌کند. در این میان خال‌سیاه که از بچگی با ندیمه بزرگ شده است، افکار پلیدی را در سر می‌پروراند. او دلش نمی‌خواهد مثل سایر زنبوران، عمر 40 روزه داشته باشد.

فیلم تلویزیونی «پلاک 7 کوچه پاییز» به کارگردانی شهرام شاه حسینی پنج‌شنبه 15 خرداد ماه ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه تهران پخش می‌شود. این فیلم درباره یک خبرنگار است که به سراغ نویسنده ای مشهور می رود تا برای چاپ رمان او به زبان انگلیسی وارد مذاکره شود. در ادامه می فهمیم رمان نویسنده واقعیت داشته و در زمان پهلوی دوم او مامور ساواک بوده و باعث شده جوانی مبارز به دست ماموران ساواک دستگیر شود. داریوش فرهنگ، احمد ساعتچیان، نازنین فراهانی و احسان عیوض زاده در فیلم تلویزیونی «پلاک هفت کوچه پاییز» ایفای نقش کرده‌اند.

فیلم سینمایی «رژیم طلایی» به کارگردانی رضا سبحانی، جمعه 16 خرداد ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه تهران پخش می‌شود. در این فیلم خواهیم دید: مهریه یک زن معادل وزن او و شوهرش است. همین امر اتفاق‌های عجیبی را به وجود می‌آورد. زن، قصد گرفتن مهریه اش را دارد و خودش وزنش کم و وزن شوهرش زیاد! زن سعی در اضافه کردن وزنش دارد و شوهرش سعی می‌کند. مهدی هاشمی، مریلا زارعی، امین حیایی و پویا نجفی در فیلم سینمایی «رژیم طلایی» بازی کرده‌اند.

شبکه نمایش

فیلم تلویزیونی «مثل یک پدر» به کارگردانی رهبر قنبری، چهارشنبه 14 خرداد ساعت ۱۳ از شبکه نمایش پخش می‌شود. داستان «مثل یک پدر» در حال و هوای سال 42 می‌گذرد و درباره شاگرد عکاس خانه‌ای است که بنا به شرایطی برای عکاسی از مردم، وارد تظاهرات 15 خرداد می‌شود. سعید نیک‌پور، مریم کاویانی، حسین عابدینی، بهزاد داوری، سعیده عرب، راحی بوستانی، آریا گوهر، حمید عجمی، امیرحسین عباسی و حسین تفرشی از بازیگران این فیلم تلویزیونی هستند.

فیلم تلویزیونی «ترم زمستانی» به کارگردانی رضا بهشتی، پنج شنبه 15 خرداد ماه ساعت ۱۳ از شبکه نمایش پخش می‌شود. این فیلم داستان جوانی دانشجو در سال های پیش از انقلاب را روایت می کند که پس از مدتی سکونت در خارج از کشور به ایران باز می‌گردد. هومن سیدی، حمید مظفری، فریبا متخصص و رسول نجفیان در این فیلم بازی کرده‌اند.

فیلم سینمایی «میش» به کارگردانی مجید صالحی، جمعه 16 خرداد ساعت ۱۳:۰۰ از شبکه نمایش پخش می‌شود. این فیلم روایت کننده سلسله اتفاقات و ماجراهایی عجیب و طنزی است که برای شخصیت اصلی داستان یعنی سروان فرخ ثنایی، کارمند اداره گذرنامه می افتد. ماجرا از این قرار است که تولد 9 سالگیِ دختر فرخ یعنی رُز نزدیک است و از قضا این روز با عید قربان مصادف شده است. امیر جعفری، علی صادقی و امیر نوری در فیلم سینمایی «میش» نقش‌آفرینی کرده‌اند.

شبکه افق

فیلم تلویزیونی «عاشقانه‌ای برای سرباز وظیفه رحمت» به کارگردانی پوریا آذربایجانی، جمعه 16 خرداد ساعت ۱۷:۰۰ از شبکه افق پخش خواهد شد. در این فیلم خواهید دید: رحمت پسری جوان و ساده لوح بعد از اینکه به خواستگاری ریحانه می رود، پدر ریحانه از او می خواهد تا قبل از ازدواج به سربازی برود. بعد از یک سال و نیم رحمت برای مرخصی باز می گردد و متوجه می‌شود که ریحانه خواستگار پولداری دارد و چون سرطان معده دارد، آنها به خاطر خرج و مخارج سنگین بیماری ریحانه راضی به ازدواج او با امیر شده‌اند. احمد مهرانفر، زنده یاد آتیلا پسیانی، نیره فراهانی و مهران رجبی در این فیلم ایفای نقش کرده‌اند.

شبکه کودک

انیمیشن سینمایی «پا به پای آفتاب» به کارگردانی رسول بابارضا، چهارشنبه 14 خرداد ساعت ۱۴:۰۰ از شبکه کودک پخش خواهد شد. در این انیمیشن خواهیم دید: قشون دولتی برای سرکوب عشایر بختیاری در مسیر خود از اطراف خمین در حال گذر بودند که دچار مشکل در تهیه آذوقه می‌شوند. آنها با تبانی با راهزنان منطقه، کاروان زیارتی خمین را در مقابل باج و خراج گروگان می‌گیرند. 

انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسگری، جمعه 16 خرداد ساعت ۱۴ از شبکه کودک پخش خواهد شد. این انیمیشن داستان زندگی آقای کمالی را روایت می‌کند که در دوران جوانی عاشق دختر جوانی بود که بعد از سختی بسیار موفق به ازدواج با او شد. سختی‌هایی که آقای کمالی برای رسیدن به همسرش پشت سر گذاشت به او ثابت می‌کند که مشکلات زندگی با صبر و امیدواری حل‌شدنی خواهند بود. آقای کمالی بعد از مدت‌ها همسرش را از دست می‌دهد اما یادگار همسرش که یک ایده‌ی جدید و انسانی بود در آسایشگاه روانی باقی می‌ماند.

شبکه امید

فیلم تلویزیونی «صنوبر» به کارگردانی مجتبی راعی، چهارشنبه 14 خرداد ماه ساعت 10:30 از شبکه امید پخش خواهد شد. داستان فیلم درباره دوران نوجوانی و حدود 13 سالگی حضرت امام (ره) است. در آن سال‌ها که به زمان بعد از انقلاب مشروطیت و قبل از کودتای رضاخان برمی‌گردد، شرایط سختی بر زندگی مردم حاکم می‌شود و ناامنی کشور را فرا می‌گیرد. حسین محجوب، پریوش نظریه، محمود پاک نیت، زهرا سعیدی و امیر قهرمان‌زاده بازیگران این فیلم هستند.

پخش ویژه فیلم‌ها و انیمیشن‌ها به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد

فیلم تلویزیونی «حورا» به کارگردانی غلامرضا ساغرچیان، چهارشنبه 14 خرداد ساعت ۱۷ از شبکه امید پخش خواهد شد. این فیلم درباره هادی نوجوانی روستایی است که به همراه خانواده اش در حاشیه کویر و در مسیر راه آهن تهران ـ مشهد زندگی می کند. هادی به همراه خواهر کوچکش حورا می کوشد تا باغچه ای را که تنها یادگار مادر درگذشته اوست زنده نگه دارد. فیلم روایت تلاش هادی برای رساندن آب چشمه به باغچه ای است که در اثر تخریب محیط زیست و کم آبی در حال خشکیدن است. مهران احمدی، مریم بوبانی و جواد زیتونی در این فیلم بازی کرده‌اند.

 
انتهای پیام
captcha