کد خبر: 4286502
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۵

از یورش تکفیری‌ها به دفتر آیت‌الله سیستانی در سوریه تا بازجویی از نتانیاهو

شبکه تلویزیونی «العهد» از یورش تکفیری‌ها به دفتر آیت‌الله سیستانی در سوریه خبر داد.

به گزارش ایکنا، شبکه تلویزیونی العهد عراق به نقل از منابع آگاه خبر داد که تروریست‌ها به دفتر آیت‌الله سیستانی در سوریه یورش برده و برخی وسایل دفتر را تخریب کرده‌اند.
 
این در حالیست که گروهک تکفیری جبهه النصر به سرکردگی جولانی مدعی برقراری امنیت در سوریه پس از استقرار در این کشور بوده ست.
 
از یورش تکفیری‌ها به دفتر آیت‌الله سیستانی در سوریه تا بازجویی از نتانیاهو

صهیونیست‌ها مردم گرسنه را به رگبار بستند

 
نظامیان صهیونیست مستقر در مراکز به اصطلاح توزیع کمک‌ها، مردم گرسنه غزه را به رگبار بستند و ده‌ها نفر را شهید و زخمی کردند.
 
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، نظامیان رژیم صهیونیستی امروز، سه‌شنبه، ۳ ژوئن ۲۰۲۵، در جنایتی هولناک، عمدی و مکرر، قتل عام جدیدی را در نزدیکی مرکز کمک‌های آمریکایی_ صهیونیستی در استان رفح مرتکب شدند و ۲۷ غیرنظامی گرسنه را شهید و بیش از ۹۰ نفر دیگر را زخمی کردند.
 
بر اساس این گزارش، آمار مورد اشاره، شهدای مرحله توزیع کمک‌ها در این مراکز از زمان شروع فعالیتشان در مناطق رفح و پل وادی غزه در ۲۷ مه ۲۰۲۵ را به ۱۰۲ شهید و ۴۹۰ زخمی رساند. این بخشی از یک پروژه مشکوک است که زیر نظر رژیم صهیونیستی اجرا می‌شود و از آن به عنوان «پاسخ بشردوستانه» یاد می‌شود، در حالی که کشتار در ملأ عام و جلوی دوربین‌های پخش زنده شبکه‌های تلویزیونی انجام می‌شود و در واقع، جنایات سازمان یافته نسل‌کشی در حال وقوع است.
 
مراکز توزیع به اصطلاح کمک‌ها که در مناطق در معرض خطر، خطرناک و قرمز تحت کنترل ارتش صهیونیستی واقع شده‌اند، به حمام‌های خون جمعی تبدیل شده‌اند و غیرنظامیان گرسنه را به دلیل قحطی فلج‌کننده و محاصره شدید به سمت خود می‌کشانند. سپس آنها عمداً و با بی‌رحمی مورد اصابت گلوله قرار می‌گیرند که این نشانگر خباثت این پروژه است و اهداف واقعی آن را افشا می‌کند.
 
از یورش تکفیری‌ها به دفتر آیت‌الله سیستانی در سوریه تا بازجویی از نتانیاهو
 
لازم به ذکر است این نقاط تحت هیچ نظارت بشردوستانه مستقلی قرار ندارند، بلکه توسط رژیم صهیونیستی و یک شرکت امنیتی آمریکایی مدیریت امنیتی می‌شوند و بدین ترتیب، تبدیل به نقاط کشتار تحت پوشش فعالیت‌های بشردوستانه دروغین شده‌اند و بر اساس قوانین بین‌المللی، به عنوان مکان‌های ارتکاب جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت طبقه‌بندی می‌شوند.
 

سازمان ملل: حملات اسرائیل به غیرنظامیان در غزه بی‌وجدانی است

 
خبرگزاری آناتولی امروز سه‌شنبه اعلام کرد: ولکر تُرک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای در مورد غیرنظامیانی که در معرض حملات رژیم صهیونیستی به یک مرکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه قرار گرفتند، اعلام کرد که حملات این رژیم به غیرنظامیان در نوار غزه نقض قوانین بین المللی و جنایت جنگی است.
 
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد حملات مرگبار این رژیم به غیرنظامیانی که تلاش می‌کنند به کمک‌های غذایی ناچیز دسترسی پیدا کنند، را «بی وجدانی» توصیف کرد.
 
وی تأکید کرد که تحقیقات بی‌طرفانه باید فوراً انجام شود و مسببان جنایت‌ها باید پاسخگو باشند.
 
ترک بیان کرد: حمله به غیرنظامیان نقض جدی قوانین بین المللی است و جنایت جنگی محسوب می‌شود.
 
از یورش تکفیری‌ها به دفتر آیت‌الله سیستانی در سوریه تا بازجویی از نتانیاهو
 
این مقام سازمان ملل با تاکید بر اینکه فلسطینی‌ها مجبورند بین مرگ از گرسنگی و کشته شدن هنگام تلاش برای دریافت کمک‌های غذایی یکی را انتخاب کنند، خاطرنشان کرد که رژیم صهیونیستی استانداردهای بین‌المللی در مورد توزیع کمک‌های بشردوستانه را زیر پا می‌گذارد.
 
ترک اشاره کرد: کشتار غیرنظامیان به مدت بیست ماه، ویرانی‌های وسیع، آوارگی اجباری مکرر، لفاظی‌های غیرانسانی غیرقابل قبول اسرائیل، تهدید به تخلیه مردم نوار غزه و قحطی از عناصر جدی‌ترین جنایات طبق قوانین بین‌المللی به‌شمار می‌آیند.
 

بازجویی از نتانیاهو در پرونده‌های فساد 

 
مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین اعلام کرد: بازجویی از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پرونده‌های فساد مالی، آغاز شد.
 
نمایندگان دادستان در این جلسه از نتانیاهو درباره فساد مالی موسوم به «پرونده ۴۰۰۰»، در خصوص ماجرای شرکت «بزک – والا» بازجویی می‌کنند. در پرونده ۴۰۰۰ بزک، نتانیاهو متهم به دریافت حمایت مالی دولتی از «شائول آلوویچ» بزرگترین سهامدار شرکت مخابراتی بزک است و در قبال آن وی را از ورشکستگی نجات داده است.
 
از یورش تکفیری‌ها به دفتر آیت‌الله سیستانی در سوریه تا بازجویی از نتانیاهو
 
این شرکت نیز در ازای حمایت‌های دولتی، در پایگاه اینترنتی والا که پایگاه اینترنتی خبری بسیار بانفوذ متعلق به آلوویچ است، در حمایت از نتانیاهو و همسرش سارا پوشش مثبت خبری داده است. علاوه بر کلاهبرداری و نقض اعتماد، نتانیاهو به پرداخت رشوه نیز در این پرونده متهم شده است.
انتهای پیام
Mj
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۴/۰۳/۱۴ - ۱۲:۰۸
0
0
اسرائیل جانی...
captcha