کد خبر: 4287606
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱

عبور مخاطبان مسابقات قرآن بسیج از مرز ۳۰۰ هزار نفر

میزان ثبت نام برای حضور در سی و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان بسیج مستضعفین پس از گذشت یک ماه از ۳۰۰ هزار نفر عبور کرد.

میزان ثبت‌نام مسابقات قرآن بسیج از مرز ۳۰۰ هزار نفر عبور کرد

ثبت‌نام برای حضور در سی‌ و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج از روز هفدهم اردیبهشت‌ماه آغاز شد و در صورتی که این مهلت تمدید نشود، تا پایان خردادماه (حدود ۱۰ روز دیگر) به پایان خواهد رسید. سال گذشته مهلت ثبت‌نام مسابقات طی سه بازه زمانی تمدید شد.

بر اساس آمار اعلام شده از سوی برگزارکنندگان این مسابقات، با گذشت حدود یک ماه از شروع ثبت‌نام، میزان مخاطبان مراجعه کننده به سامانه تا روز گذشته، ۱۹ خردادماه، از ۳۰۰ هزار نفر عبور کرده و پیش‌بینی می‌شود تا روز‌های پایانی به آمار بالاتری برسد. این مسابقات طی سال‌های اخیر به یکی از رویداد‌های با بیشترین جامعه آماری تبدیل شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا لیمویی، مدیر دارالقرآن سازمان بسیج مستضعفین، در مورد آخرین جزئیات این مسابقات به خبرنگار ایکنا گفت: با گذشت یک ماه از آغاز ثبت‌نام، بیش از ۳۰۰ هزار نفر در این رویداد ملی ثبت‌نام کرده‌اند. تاکنون بیشترین استقبال در بین رشته‌ها مربوط به رشته ترتیل بوده و رشته‌هایی همچون اذان، مکبری و ۲۰ حکمت نهج‌البلاغه نیز با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است.

وی افزود: در بخش خانوادگی که یکی از بخش‌های جذاب و مهم مسابقات است، بیش از ۱۰ هزار خانواده ثبت‌نام کرده‌اند که آمار بسیار قابل توجهی است.

مدیر دارالقرآن بسیج تصریح کرد: امیدواریم با آغاز طرح تابستانه پایگاه‌ها که از همین روز‌ها شروع می‌شود، آمار ثبت‌نام کنندگان در این مسابقات از مرز یک میلیون نفر عبور کند. با توجه به این موضوع، احتمال تمدید زمان مسابقات بسیار زیاد است و در روز‌های پایانی ثبت‌نام در این زمینه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

یادآور می‌شود سال گذشته بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در این رویداد ملی ثبت‌نام کردند. مخاطبان برای حضور در این مسابقات می‌توانند به سامانه ثبت‌نام به نشانی www.quranbsj.ir مراجعه و فرایند ثبت‌نام خود را تکمیل کنند.

سی‌ و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج در سه مقطع سنی خردسالان (متولدین ۱۳۹۸ به بعد)، نوجوانان (متولدین ۱۳۸۹ به بعد) و بزرگسالان برنامه‌ریزی شده است.

در این دوره علاوه بر بخش‌های فردی، خانوادگی و گروهی، دو بخش دیگر شامل «مراکز فعال در زمینه حفظ قرآن کریم» و «فرماندهان و مدیران قرآنی بسیج» نیز اضافه شده است.

انتهای پیام
captcha