به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی صبح امروز چهارشنبه تحت حفاظت شدید پلیس اسرائیل به مسجدالاقصی یورش برد.
براساس این گزارش تقریباً ۱۰۰ افسر پلیس اسرائیل در صحنهای مسجدالاقصی مستقر شدند تا امنیت یورش بن گویر و دیگر اعضای حزبش را تأمین کنند.
یورش بن گویر همزمان با یورش ۲۰۶ شهرکنشین به مسجد در صبح بود که در آنجا نماز و مراسم مذهبی را انجام دادند. پلیس رژیم صهیونیستی همچنین همزمان با یورش بن گویر، از ورود فلسطینیها به مسجدالاقصی جلوگیری کرد.
جنبش مقاومت اسلامی حماس نیز در واکنش به این اقدام وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یورش بن گویر افراطی به مسجدالاقصی و گشت و گذار تحریکآمیز او در صحنهای این مکان مقدس، که حادثهای تکراری و رو به افزایش است، نشان دهنده یک چالش جدی و بیتوجهی به احساسات مسلمانان و تقدس و جایگاه مسجدالاقصی در نظر امت اسلامی است.
جنبش حماس در این بیانیه از مردم فلسطین در کرانه باختری، قدس و سرزمینهای اشغالی خواست تا از مسجدالاقصی دفاع کنند، حضور خود را در این مکان تشدید کنند و با تجاوزات و خشونتهای شهرکنشینان صهیونیست مقابله کنند.
ایتمار بن گویر از زمان تصدی سمت وزیر امنیت داخلی رژیم صیهونیستی در پایان سال ۲۰۲۲، بارها به مسجدالاقصی یورش برده است که آخرین مورد آن در ۲۶ مه، به مناسبت سالگرد اشغال قدس شرقی در سال ۱۹۶۷ بود.
وی از داخل مسجد بیانیهای ایراد کرد و گفت که نماز و سجده در کوه معبد امکانپذیر شده است. ضمن اینکه از دیدن هزاران شهرکنشین که به مسجدالاقصی یورش بردهاند، ابراز خوشحالی کرد.
روز سهشنبه کشورهای انگلستان، کانادا، استرالیا، نیوزیلند و نروژ تحریمهایی را علیه ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل و بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی این رژیم، اعمال کردند که ممنوعیت سفر و مسدود کردن داراییهای این دو نفر را هم شامل میشود. این کشورها بن گویر و اسموتریچ را به تحریک مکرر برای دست زدن به اقدامات خشونتآمیز علیه فلسطینیان متهم کردند.
انتهای پیام