کد خبر: 4288862
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۷
در اطلاعیه شماره ۶ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید شد

اختلال در سامانه‌های پدافندی دشمن همزمان با حملات موشکی

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همزمان با موج هشتم عملیات وعده صادق ۳ با رمز یا علی بن ابی‌طالب (ع) در اطلاعیه شماره ۶ خود از بکارگیری روش‌های نوین و با بهره‌گیری از قابلیت‌های اطلاعاتی _ تجهیزاتیِ تقویت شده توسط شهیدان باقری، سلامی، حاجی‌زاده و سایر شهدای هوافضای سپاه در سامانه‌های دفاعی چند لایه دشمن و ایجاد اختلال در آن خبر داد، طوری که سامانه‌های پدافندی این رژیم همدیگر را هدف قرار دادند.

سپاه پاسداران انقلاببه گزارش ایکنا، به نقل از سپاه نیوز، متن اطلاعیه شماره ۶ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شرح زیر می‌باشد:

به استحضار ملت شریف ایران می‌رساند، لحظاتی پیش موج جدید حملات موشکی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، قدرتمندتر و کوبنده تر از قبل آغاز شد.

در این عملیات، سامانه‌های فرماندهی و کنترل رژیم سفاک صهیونی، با بکارگیری روش‌های نوین و با بهره‌گیری از قابلیت‌های اطلاعاتی _ تجهیزاتیِ تقویت شده توسط شهیدان باقری، سلامی، حاجی‌زاده و سایر شهدای هوافضای سپاه، سامانه‌های دفاعی چند لایه دشمن را دچار اختلال کرد، طوری که سامانه‌های پدافندی این رژیم همدیگر را هدف قرار دادند.

ابتکارات و قابلیت های به کار رفته در این عملیات، با وجود حمایت‌های همه جانبه آمریکا و قدرت‌های غربی و در اختیار داشتن بروزترین و جدیدترین فن‌آوری دفاعی، منجر به اصابت موفق و حداکثریِ موشک‌ها به اهداف در سرزمین‌های اشغالی شد.

امروز شاهد تحقق وعده‌های صادق شهیدان باقری، سلامی و حاجی‌زاده هستیم که بارها اعلام کردند؛ وعده صادق 3 و عملیات‌های آینده، بسیار کوبنده‌تر، سخت‌تر، دقیق‌تر و مخرب‌تر از عملیات‌های قبلی خواهد بود. همچنین این عملیات نشان داد، محاسبات و برآوردهای دشمن متوهم و متعرضِ صهیونی و آمریکایی‌ها به ایران اسلامی کاملا غلط بوده و اکنون باید شاهد فروپاشی رژیم اشغالگر صهیونی باشیم. حامیان این رژیم جنایتکار هم بدانند، همچنان عملیات‌های موثر، هدفمند و کوبنده تر علیه اهداف حیاتی این رژیم جعلی تا نابودی کامل آن ادامه خواهد یافت.

و مَا النصر اِلا مِن عنداللهِ العزیزِ الحَکیم

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

انتهای پیام
captcha