به گزارش ایکنا؛ به نقل از خبرگزاری شهاب، نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه جنایت های خود، فلسطینیانی را که در نزدیکی محور موسوم به «نتساریم» در مرکز نوار غزه منتظر دریافت کمک های انسانی بودند، هدف قرار دادند.
در این جنایت ۲۵ شهروند فلسطینی شهید و ۱۲۰ نفر دیگر مجروح شدند.
پیش از این نیز منابع خبری اعلام کرده بود که نیروهای اشغالگر به فلسطینی ها در خیابان صلاح الدین در نوار غزه که منتظر دریافت کمک بودند حمله کرده و ۱۱ نفر را شهید و بیش از ۱۰۰ نفر دیگر را زخمی کردند.
وزارت بهداشت فلسطین ظهر پنجشنبه از افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه خبر داده و اعلام کرده بود که از آغاز این حملات در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون ۵۵ هزار و ۷۰۶ شهروند فلسطینی به شهادت رسیدهاند.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورَد.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتشبس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
انتهای پیام