کد خبر: 4290190
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۵

سازمان همکاری اسلامی حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کرد

سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، این اقدام آمریکا را تهدید امنیت منطقه دانست.

به گزارش ایکنا به نقل از شبکه الغدیر، سازمان همکاری اسلامی در بیانیهای تأکید کرد که حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، اقدامی خطرناک و تهدیدی برای صلح، امنیت و ثبات منطقه است.

در این بیانیه آمده است: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، اقدامی خطرناک است که می‌تواند منجر به تشدید تنش‌ها شود و تهدیدی برای صلح، امنیت و ثبات منطقه است.

به دنبال اقدام وحشیانه آمریکا در حمله به سایت‌های هسته‌ای کشور، سازمان انرژی اتمی بامداد یکشنبه در بیانیه‌ای تأکید کرد که مسیر توسعه صنعت هسته‌ای متوقف نخواهد شد.

در این بیانیه آمده است: به دنبال حملات ددمنشانه دشمن صهیونیستی طی چند روز گذشته، سحرگاه امروز سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی(NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت. این اقدام مغایر با قوانین بین‌المللی متأسفانه در سایه بی‌تفاوتی و بلکه همراهی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شده است.

دشمن آمریکایی‌ از طریق فضای مجازی توسط رئیس جمهور این کشور، مسئولیت حمله به سایت‌های یادشده را که بر اساس موافقت‌نامه پادمان و معاهده NPT تحت نظارت مستمر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌باشد، بر عهده‌ گرفته است.

انتظار می‌رود جامعه جهانی ضمن محکوم کردن بی‌قانونی‌های مبتنی بر قواعد جنگل، ایران را در احقاق حقوق حقه خود همراهی کند.

این سازمان در دفاع از حقوق ملت شریف ایران اقدامات لازم از جمله پیگیری‌های حقوقی را در دستور کار خود قرار داده است.

سازمان انرژی اتمی ایران به ملت بزرگ ایران این اطمینان را می‌دهد که علی‌رغم توطئه‌های خبیثانه دشمنان، با همت هزاران دانشمند و متخصص انقلابی و باانگیزه خود اجازه‌ نخواهد داد که مسیر توسعه این صنعت ملی که حاصل خون شهیدان هسته‌ای است، متوقف شود.

در پی این اقدام، سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه با صدور پیامی تأکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

انتهای پیام
captcha