کد خبر: 4290624
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۳

انصارالله یمن: قدرت نظامی تنها زبانی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌فهمند

عضو دفتر سیاسی انصارالله در واکنش به تحمیل توقف جنگ به رژیم صهیونیستی گفت که قدرت نظامی تنها زبانی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌فهمند.

به گزارش ایکنا به نقل از المسیره، محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در واکنش به تحمیل توقف جنگ به دشمن صهیونیستی و حامیانش اعلام کرد که پذیرش آتش‌بس با ایران از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی تأکید می‌کند که قدرت نظامی تنها زبانی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌فهمند.
 
 عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن افزود: عملیات نظامی ما علیه رژیم صهیونیستی تا زمانی که این رژیم به تجاوزات خود علیه نوار غزه و محاصره آن ادامه دهد، متوقف نخواهد شد.
 
نیروهای مسلح یمن نیز بارها اعلام کرده‌اند: هرگز برادران خود در نوار غزه را تنها نخواهیم گذاشت و هرگز به این رژیم جنایتکار مورد حمایت آمریکا اجازه نخواهیم داد نقشه‌هایش را در منطقه اجرا کند.
 
نیروهای مسلح یمن اعلام کرده است: یمن تصمیم گرفته است در قبال تداوم جنایات نسل‌کشی و محاصره در غزه ساکت نماند. به یاری و توکل به خداوند، به تشدید و گسترش عملیات نظامی خود تا توقف تجاوز به غزه و لغو محاصره ادامه خواهد داد.
انتهای پیام
captcha