کد خبر: 4292051
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۸

سازمان همکاری اسلامی تشدید نسل‌کشی در غزه را محکوم کرد

سازمان همکاری اسلامی ضمن محکوم کردن تشدید نسل‌کشی در نوار غزه، از جامعه بین‌المللی خواست تا این جنایات را متوقف کند.

به گزارش ایکنا، سازمان همکاری اسلامی تشدید جنایات، از جمله نسل‌کشی، گرسنگی و ویرانی توسط رژیم صهیونیستی در نوار غزه را به شدت محکوم کرد.

سازمان همکاری اسلامی اظهار داشت که این اقدامات وحشیانه منجر به شهادت بیش از ۸۵ فلسطینی و زخمی شدن صدها نفر در ۳۰ ژوئن ۲۰۲۵ شده است و آن را جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت عنوان کرد.

این سازمان همچنین نگرانی خود را در مورد تشدید حملات اسرائیل و خشونت سازمان‌یافته توسط شهرک‌نشینان افراطی در کرانه باختری ابراز کرد و اعلام کرد که تهاجمات مداوم به مسجدالاقصی نقض آشکار قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مربوطه سازمان ملل است.

سازمان همکاری اسلامی از جامعه بین‌المللی خواست تا اقدامات فوری برای برقراری آتش‌بس فوری و جامع، لغو محاصره غزه توسط اسرائیل، تضمین دسترسی کافی و بدون مانع کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و تأمین حفاظت بین‌المللی از مردم فلسطین انجام دهد.

انتهای پیام
captcha