کد خبر: 4292637
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۲

شیخ نعیم قاسم: زن و مرد در نبرد حق علیه باطل مسئول هستند

دبیرکل حزب الله لبنان تأکید کرد: امام حسین(ع) راه و روش عزت را با صداقت و اخلاص انجام داد و آن را به ما منتقل کرد تا کاملاً درک کنیم که زن و مرد در نبرد حق علیه باطل مسئول هستند.

به گزارش ایکنا به نقل از العهد، شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان شب گذشته، 13 تیر در مراسم بزرگداشت شب نهم عاشورا در مجلس مرکزی عاشورا که توسط حزب‌الله در مجتمع سیدالشهدا(ع) در حومه جنوبی بیروت برگزار شد، گفت: این اسلامی که امام حسین(ع) و خانواده‌اش از آن دفاع کردند، حکایت از فطرت ثابت انسانیت دارد. اسلام آمد و گفت: شما به عنوان یک مرد، مسئول حمل سلاح، جنگیدن و دفاع از کشور و مردم هستید، اما شما به عنوان یک زن، مسئول حمل سلاح نیستید.

نعیم قاسم تأکید کرد: زن و مرد بخشی از نبرد علیه دشمن هستند، اما این مرد است که سلاح به دست می‌گیرد. همچنین برای زن و مرد نیز نقشی وجود دارد.

وی افزود: در لبنان، ما چهره‌های پیشگامی داریم که به رویکرد اسلامی پایبند هستند، رویکردی که بر اصول‌ها و حقیقت تأکید دارد. این ترجمه عملی از آنچه ما به آن اعتقاد داریم، است.

دبیرکل حزب‌الله لبنان خاطرنشان کرد: دبیرکل اسبق حزب‌الله، شهید سیدعباس الموسوی الحسینی، مجاهد قهرمان، در لحظات سختی با اطمینان به نصرت الهی استوار ایستاد و با پیروی از راه امام حسین(ع)، آرمان آزادسازی سرزمین و دستیابی به عزت را به دوش کشید.

نعیم قاسم افزود: هنگامی که ما در نبرد شجاعانه جنگیدیم و پیش از آن، در طوفان الاقصی، تعداد زیادی شهید از جمله کودک و زن در این عرصه تقدیم کردیم. ما همچنین سید شهیدان امت، شهید والامقام سید نصرالله را تقدیم کردیم که این راهپیمایی حسینی شریف را برپا و پسرش سید هادی را تقدیم کرد و با جوانان و عموم مردم همکاری کرد.

نعیم قاسم ادامه داد: زیرا حسین(ع) این راه و روش را با صداقت و اخلاص انجام داد و آن را به ما منتقل کرد تا کاملاً درک کنیم که زن و مرد در نبرد حق علیه باطل مسئول هستند.

وی افزود: سرهایتان را بالا بگیرید و مطمئن باشید ما به کشور و سرزمین خود عشق و ایمان داریم و به آن متعهد هستیم. ملی‌گرایی چیزی جز پایبندی به سرزمین، دفاع از سرزمین، تربیت فرزندان، عشق به سرزمین و ارتباط با سرزمین نیست.

دبیرکل حزب‌الله گفت: ما به تمام معنا میهن‌پرست هستیم. اسلام ما را به میهن‌پرستی و دفاع از آن فرا می‌خواند. اسلام ما را به پایبندی به سرزمین پدران و اجدادمان دعوت می‌کند. اسلام ما را فرا می‌خواند تا الگویی پاک، مؤمن و صادق در داخل میهن باشیم.

انتهای پیام
captcha