کد خبر: 4293278
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰

حماس: صهیونیست‌ها در شکستن اراده ملت غزه ناکام مانده‌اند

جنبش حماس در بیانیه‌ای گفت: پس از گذشت ۶۴۰ روز جنگ، اشغالگران در شکستن اراده ملت غزه یا مطیع کردن مقاومت آن به طرز فجیعی شکست خورده‌اند.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، جنبش حماس امروز (سه شنبه) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: توهم آزادسازی اسرا با زور، با حملات پی در پی مقاومت و برتری آن در میدان، درهم شکسته است؛ اشغالگران نتوانستند اراده ملت غزه را بشکنند و مقاومت را به زانو درآورند.

حماس در این بیانیه افزود: پس از گذشت ۶۴۰ روز جنگ، اشغالگران در شکستن اراده غزه یا مطیع کردن مقاومت، به طرز فجیعی شکست خورده‌اند.

ارابه‌های جدعون با سرنشینانشان در آتش سوخته‌اند، در حالی که مبارزان مقاومت با وجود گرسنگی و محاصره، همچنان با قدرتی برابر با آنها مقابله می‌کنند.

جنبش حماس تأکید کرد که اشغالگران به ناتوانی خود در آزادسازی همزمان اسرا و شکست مقاومت اعتراف می‌کنند و محورهای نفوذ به میدان‌های کشتار تبدیل شده‌اند. در این بیانیه آمده است که طرح‌های جابه‌جایی اجباری و پاکسازی قومی نیز با مقاومت مردمی و رد فشارهای سیاسی و امنیتی مواجه شده‌اند.

حماس در ادامه اعلام کرد: شکست پیچیده نظامی، سیاسی و اخلاقی، دروغین بودن دستگاه تبلیغاتی صهیونیستی را آشکار می‌کند و بار دیگر ثابت می‌کند که نبرد ما، نبرد اراده و صبر است.

صهیونیست‌ها باید بدانند که غزه سنگری نفوذناپذیر است و هرگونه توهم تسلیم‌سازی مردم آن محکوم به شکست است.

این بیانیه درحالی صادر می‌شود که ارتش اسرائیل در هفته‌های اخیر تلفاتی زیادی را متحمل شده است. در آخرین مورد امروز صبح اعلام شد که ارتش اسرائیل در بیت‌حانون 5 سرباز خود را از دست داده است.

منابع فلسطینی تأکید می‌کنند که رژیم اشغالگر نه تنها در آزادسازی اسرای خود ناتوان بوده، بلکه محورهای پیشروی آن به گورستان سربازانش تبدیل شده است.

انتهای پیام
captcha