به گزارش ایکنا به نقل از المیادین، در بیانیه پایانی این راهپیمایی میلیونی تأکید شده است که مردم یمن صرف نظر از رنجها و مشکلات از حمایت از غزه دست نخواهند کشید و در این راه از پای نخواهند نشست.
حاضران در این راهپیمایی از تشدید عملیات مقاومت فلسطین تمجید و خاطرنشان کردند که «عملیات قدرتمند مجاهدین در غزه در روزهای اخیر، دشمن را با کشتارها و کمینهای مرگبار خسته کرده است.»
آنها همچنین به تشدید عملیات نیروهای مسلح یمن در قلب دشمن اشاره و خاطرنشان کردند که «عملیاتهای دریایی مؤثر اخیر، آنچه از رؤیاهای دشمن برای نقض تصمیم محاصره دریایی یمن باقی مانده بود را نابود کرده است.»
در این راهپیماییها همچنین از واکنش قوی، مؤثر و بیسابقه نیروهای مسلح به تجاوز اخیر اسرائیل علیه این کشور تقدیر شد.
علاوه بر صنعا، بیش از ۵۰۰ میدان مرکزی و فرعی در شهرها و مناطق استانهای مختلف یمن از جمله صعده، الحدیده، حجه، اب و عمران، تعز، البیضاء، الجوف، المحویت، ذمار و مناطقی در استانهای الضالع و لحج نیز شاهد برگزاری راهپیماییهای مختلفی در حمایت از غزه بود.
انتهای پیام